PSD - de la Livinio - "A pus nevasta-ta botu' si pentru tine si l-a pus bine" la deputatul Aurel Balasoiu - violator, pedofil si pisdosnic!

12 Noiembrie 2022, 21:51 | 1290 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragnea

Moralitate la PSD nu exista! Exista in schimb obsedati sexuali, practicanti de orgii sexuale, cum se faceau pe vremuri la Belina, ca nu stiai, care mai era pestele din balta sau de pe uscat!

Iar Liviu aprecia un oral bun, dupa cum le marturisea incornoratilor, cu care chefuia: "A pus nevasta-ta botu' si pentru tine si l-a pus bine!."

Aurica pare sa fie urmatoarea "prietena" a lui Liviu la Rahova, doar daca nu o alege vreuna din trecut: Bataus, Savu-Piper, Fiscuci, Neda etc., cu unii mai stind in camera in studentie.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dan și Octavian pe 13 Noiembrie 2022, 21:18
#2
Cetățean de onoare
Primarul culea i-a oferit titlu de cetățean de onoare pentru Dragnea deorece i-a telefonat din Brazilia și l-a mișcat atit de mult pe domnul primar,și in final s- a intimidat sperând ca va merge cu livache in Brazilia.
Ion,Gheorghe și Vasile pe 13 Noiembrie 2022, 16:49
#1
O CURVĂ MASCULINĂ
Nu ne mai dați știri cu j**ul ăsta pușcăriaș.Un țărănoi ajuns acolo unde nu visa niciodată,inclusiv la pușcărie.Înconjurat numai de slugoi,lingăi,c*rve și incompetenți,și-a arătat adevărata măsură a valorii în toți anii cât a stat în politică.Să-i dea Dumnezeu pe măsura faptelor lui!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.