Matei Luminita - o analfabeta cu diploma falsa, auditor al Curtii de Conturi Teleorman, facea controale bugetare!

08 Noiembrie 2022, 14:11 | 4498 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Luminita

Din 2020 pina in 2022, o impostoare politica pesedista, care nu stia sa se semneze, a facut controale in tot judetul!!!

Anterior a fost sefa Serviciu financiar-contabil la DGASPC Teleorman, adica la doamna Bombonica, la crescatoria de piturine a lui nea Livache!!!

Oare nu se impune ca toate actele semnate de analfabeta Matei Luminita sa fie declarate nule si sa se recupereze toate salariile platite maimutei pesediste?

PS. A fost prinsa de la Bucuresti, cind a vrut sa se faca bucuresteana auditoare curteana de camera, chit Dragodan ,,a ajutat-o" sa intre in sistem! Acum se lapada de ea: ,,nu stiu, n-am regulat-o nici pe asta, nici macar limbit-o, in niciunul din cele 7 apartamente nedeclarate ale ei din Bucuresti sau pe terenurile ei din Radoiesti"!

de la sursa: pagina Facebook Alexandria Teleorman Romania

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gheorghe pe 10 Noiembrie 2022, 18:55
#7
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Dacă doriți o adeverință (nu contează pentru ce), trebuie făcută cererea apoi aceasta să fie plimbată pe la 3-5 funcționare ca să ajungă la cel căruia îi este adresată,iar după rezoluție acea hârtie urmează traseul invers și după 2 zile primești răspuns.CONCLUZIE : pentru o hârtie muncesc aproximativ 5-7persoane in afară de șef (cel care semnează rezoluția). Acele 5-7:;3-5; persoane care plimbă una hârtie sunt plătite din banii publici !!??..
Consilier Juridic Definitiv CCJ - Buc*rești Caius Iliescu pe 09 Noiembrie 2022, 21:46
#6
Analfabetismul funcțional, furt intelectual, ipocrizie,
La astfel de situații, penale, grotești, conduce și lipsa semnăturii de legalitate, în instituțiile publice, angajarea pe postul de consilier juridic a unor impostori, care au "absolvit" în mod fraudulos cine știe ce "facultate de științe juridice", indivizi,care practică profesia de consilier juridic, prin infractiune, încălcând legea nr 514/ 2003 și Statutul Profesiei de Consilier juridic, publicat în Monitorul Oficial al României, nr. 684/ 2004, nefiind înscriși în "Colegiul Profesional", fără examen de definitivare, în profesia, "consilier juridic".

Legal este sa se înceapă urmărirea penală, împotriva acestei individe și a complicilor acesteia, pentru infracțiuni în formă continuată, fals, uz de fals, exercitarea unei profesii fără drept, să se instituie sechestrul, procedural, asupra bunurilor mobile și imobile, ale acestora, în vederea recuperării prejudiciilor, sa constate nulitatea actelor produse de catre aceasta .
Paula Niculescu pe 09 Noiembrie 2022, 19:07
#5
Curtea de Conturi și dirijorii
Cum este posibil să-l învinuim pe acest domn Dragodan,care este un mare om al dreptății,nu pot să cred că dumnealui sa fi știut de această problemă,poate cei din anturajul dumnealui sal fi dus în eroare dar nici acum in al doisprezecelea ceas nu se la sa dinsu de mixte proaste sau :: prostii"să fie înșelat .să se uite bine in ograda dinsului și o să observe acele javre ordinare care nu știu niciodată să fie oameni
Dorin F. pe 09 Noiembrie 2022, 10:09
#4
NIMIC NOU
După câte vedem zilnic prin media și pe la TV,România e o țară plină de personaje cu doctorate scrise de alții,de o mulțime de generali,mai mulți decât în orice țară normală,la o armată care e cât un orășel de provincie,la fel și cu numărul imens de parlamentari și de miniștri și secretari de stat.Iar analfabetismul funcțional s-a răspândit maxim și pe la noi prin urbe,unde numărul de licențiați pe la tot felul de facultăți particulare,a umplut instituțiile statului,mărind semnificativ incompetența.Și asta în condițiile în care vârsta la care au terminat nu este cea potrivită pentru a-și arăta competențele,și e mai aproape de cea de pensionare decât cea în care un tânăr trebuie să intre în câmpul muncii.Și uite cum prostia se răspândește rapid,dar plătită bine din bani publici.Asta s-a dorit și s-a perpetuat în România,furtul intelectual,hoția și mediocritatea.Când vrei să îngenunchezi și să dezbini un popor,umbli la învățământ,sănătate,educație și cultură,în urmă răul vine de la sine.
OFF pe 08 Noiembrie 2022, 20:59
#3
DAA
CE DSVSA CE ITM IN tELEORMAN:??????? downer downer downer downer downer
Dreyuio pe 08 Noiembrie 2022, 15:05
#2
Continuați
Mergeți la DSV Teleorman și vedeți Cité angajări de personal cu diplome false se găsește sunt acolo inginerii lui ianculescu cu facultatea făcută in ciulini de la Alexandria .
Yuaniy pe 08 Noiembrie 2022, 14:47
#1
Dgasp
Se vede mina forte a doamnei bomby de la giuvarast,a lăsat o reputație buna la educația funcționarilor din aceasta instituție.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.