Accidentul de la Olt: Politia nu vrea sa comunice despre accident. Pompierii spun ca au fost in Islaz

31 Octombrie 2022, 17:10 | 1739 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Accident

Pompierii au gasit formula magica "pe raza localitatii", in extravilan. Accidentul a fost pe DN54, curba de pe dig. In loc sa informeze si sa previna alte accidente, autoritatile tac (Politia) si mint (Pompierii). IPJ Teleorman nici nu a pomenit. Aici se poate face un dosar penal.

În data de 29 octombrie, a.c., orele 04:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele  au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din  municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism  în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.  

În data de 29 octombrie, a.c., orele 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele – Biroul Rutier  au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din  localitatea Seaca, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism  pe DN 51 A, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.  

 La data de 30 octombrie, a.c., orele 11:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au  depistat un  bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Drăgănești Vlașca, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism  pe DN 6, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.    

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “ conducerea  unui vehicul fără permis de conducere”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent. 

Comunicat ISU Teleorman

102 misiuni în ajutorul cetățenilor În ultimele trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 102 misiuni.

Din numărul total de intervenții, 82 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV – 2, 11 incendii, dintre care unul izbucnit la un depozit comercial din Turnu Măgurele, unde erau depozitate hârtii și cartoane, un incendiu care s-a manifestat la un transformator electric din localitatea Peretu, un incendiu de furaje în localitatea Izvoarele, unul izbucnit la o magazie de lemne dintr-o gospodărie din localitatea Traian și șapte incendii de vegetație uscată și resturi menajere, șase evenimente rutiere, produse pe raza localităților Olteni, Islaz (2), Zimnicea și Alexandria (2), la care pompierii militari au intervenit pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și trei intervenții pentru deblocarea unor uși de acces în locuințe pentru a facilita activitatea echipajelor medicale la persoanele cu probleme de sănătate. Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.