In Alexandria apare un cartier nou, cu circuit inchis! Cel al bogatilor pesedisti de la bariera!

04 Octombrie 2022, 05:40 | 1709 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cresa

Pe locul fostei unitati militare (demolata) a aparut un cartier de vile, unde mai marii pesedisti ai vremii, au format o comunitate inchisa cu bariera la poarta!

Pe banii statului roman si din bani europeni se construieste un parc de circa 2 ha si o cresa pentru 2 grupe de ,,elita rosie"!

Deci toate conditiile create, pentru cei care peste 20-30 de ani ne vor conduce, caci bisericuta este deja, facultate este, probabil cu mini-mall ar mai lipsi!

Sa ne aducem aminte de Silviu Brucan care spunea in emisiunea ,,Peste 20 de ani": ,,Acum va conduc comunistii din linia a doua, miine va vor conduce fii acestora-utecisti, raspoimiine nepotii acestora-pionerii si in final stranepotii acestora-soimii patriei!"
Aiurea a gresit, au trecut 33 de ani si nu s-au ispravit nici utecistii! Asa ca spuneti 33 si tusiti! Grav!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ilie Leana pe 04 Octombrie 2022, 10:33
#1
Fără cuvinte
Primarul din Alexandria,mare domn,mare caracter,a făcut tot ce este frumos pentru Alexandria dar și pentru Dragnea ca nu l-a trădat și prostit așa cum a făcut-o fiul sau Bombonică,Ilie dragne,Petre pitis,și fata lui Draga,Nicoleta pene,și mai ales putineanu (puty-biletel) care i-au pus p**a in gura lui Dragnea,l-au prostit,dezinformat,cretinizat și a stat la Rahova,ca un mare baskan .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.