Cetatea Turnu Magurele s-a facut de cacao la Alexandria. Ce cota o fi avut acest scor?! Interesant si cum a evoluat scorul

02 Octombrie 2022, 19:41 | 1635 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Cetatea

CSM Alexandria - Cetatea Turnu Magurele - 7 - 1 (1 - 0)

Cetatea Turnu Măgurele s-a deplasat astăzi la Alexandria pentru a disputa derby-ul județean, însă, a ieșit măcel. Turnenii veneau cu speranțe mari, avand în vedere ca alexandrinenii au jucat joi în Cupa României cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Condusa cu 1-0 la pauza, Cetatea s-a făcut de râs si a încasat nu mai puțin de 7 goluri, scor final 7-1.

Liga 3, etapa 6
CSM Alexandria – Cetatea 7-1
Godin 82
Cetatea: Musceleanu, Dogaru, Costache, Fieraru (60 Tabarana), Mihai (46 Damian), Suciu, Nadolu, June, Neagu (46 Plesa), Radu (65 Nita), Ionica.
Rezerve: Olteanu, Mihăilă, Dalu, Godin, Stancu.

sursa: teresport

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gogu pe 08 Octombrie 2022, 14:49
#7
Fotbal
Nu stai tu Zariosule pe 1000 de lei nici bătut, ca dr plăcere nu ai stat niciodată,doar pe interese,sa ne spui și noua când se omogenizează echipa ca peste doua etape se termina campionatu
Costin pe 08 Octombrie 2022, 06:58
#6
Echipa
Nu mai pot sa fac antrenamente la nivel maxim,jucătorii nu au mâncare suficienta,facturile sunt ne achitate la Royal,noi nu mai avem acces la restaurant, Primarul este plecat în Bulgaria cu iubita la o conferință.
Zariosu Stelian pe 05 Octombrie 2022, 14:31
#5
Cristache.Salariu
Zariosu Stelian, salariu1000 lei, de prime nu mai vorbim.
Consilierii pnl pe 04 Octombrie 2022, 10:50
#4
Sa ceara un raport detaliat
E simplu,astq daca nu sunteti cu ei.

Raport detaliat pe cheltuielile clubului,cheltuielile cu salarii si mai important,cheltuielile de intretinere ale clubului.udat,fertilizat,tuns,iluminat,incalzire.

O sa vedeti ce gaura bugetara aduce moftul asta al Ionelei,piticului si impotentului de Stefanel
Cristache pe 04 Octombrie 2022, 07:37
#3
Fotbal
Este atât de simplu Sorinele sa faci un calcul doar la 3 angajați.

Lazăr 12000 salariu plus prime duble

Babadac 6500 salariu plus prime duble

Stelian zariosu 2500 plus prime duble.

Realizări ZERO.

Sa nu mai va zic,eu stau la meciurile de acasă lângă echipa PSD în tribuna,mai tata ce vorbesc ăștia în coltul gurii te minunezi,toți sunt antrenori începând de la PRIMAR care ma da și indicații jucătorilor din teren!

Sorin pe 03 Octombrie 2022, 23:15
#2
Orășean
Se poate și mai rău, când te mănâncă undeva nu ai alta varianta de cât fotbal, asa cum îl mănâncă pe omul minune al orașului,sa nu zic copilu. Azi am așteptat w ore sa întru la domnul primar să-mi semneze ceva acte și era într-o mare ședința cu dl. Babadag,oare încearcă să-l convingă sa plece de bună voie, ca de dat afara nu se poate atâta timp cât acest personaj a fost făcut funcționar public și a obținut postul prin conc*rs . Asa ca doar doamna Ionela care la și propus mai poate să-l convingă sa plece, dar nu va pleca fără spectacol,fără sa vorbească de sutele de lei cheltuiți pe mese la Victor. Dacă are c*raj ca tupeu știu sigur ca nu are,acest omul minune,sa vorbească ce cheltuieli are acest club cu mesele pe la Victor, nu va spune asa ceva din cauza șefei lui. CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL CLUBULUI SA IASA CU UN COMUNICAT DE PRESA SI SA SPUNA,ASTA ESTE BUGETUL DE LA VOI FRAIERILOR,ASTIA DE LA PRIVATI,O SA VA MINUNATI ! O SEARA BUNA MINUNE SI MARGHERITEI !
Burleanu pe 03 Octombrie 2022, 10:05
#1
ASTA E VALOAREA ECHIPEI,PUNCT
Prea mult timp,energie și bani se consumă pentru această echipă de pârliți și vagabonzi.Pe cine întreabă primarul atunci când susține financiar această echipă?Orașul e în pragul falimentului,iar el are grija unui sport pe care nu-l înțelege.Atâta importanță își dau cu toții,că nici nu vor știi cât de repede se va alege praful și cât de penibili și proști sunt.Asta e preocuparea unui grup de incapabili și hoți din Administrația Locală a Orașului Turnu Măgurele.Urgent ședință de Consiliu Local și desfințarea echipei,împotriva celor câțiva gură cască ce se cred suporteri și iubitori de fotbal.Acțiunea de c*rățenie trebuie începută cu Babadag.Iar în Revista Ecouri Dunărene să fie prezentată suma care se cheltuie lunar cu echipa Cetatea,și care este suma din sponsorizări și care e cea din bugetul local,așa,să știe toți cetățenii pe unde se aruncă cu banii lor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.