Video si Foto: Accident intre un TIR si o duba, la iesire din Alexandria

28 Septembrie 2022, 02:29 | 2355 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Accident

Marti, 27 septembrie, ora 16:37, politistii au fost sesizati la 112 despre evenimentul rutier. Accidentul s-a produs pe drumul național 52, la ieșire din Alexandria spre Furculești.

Trei persoane au ajuns la spital, marți după amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN52, la ieșire din municipiul Alexandria, spre Turnu Măgurele, județul Teleorman.

Șoferul unui autotren (68 de ani, localitatea Islaz) care se deplasa dinspre Alexandria spre Turnu Măgurele a intrat pe contrasens și a izbit violent o autoutilitară care circula din sens opus, în care se aflau un bărbat (58 de ani) si sotia sa, ambii din localitatea Gârcov, județul Olt.

Impactul a fost atât de puternic încât capul tractor al TIR-ului s-a deformat, iar șoferul a rămas încarcerat. A fost scos de pompierii de la ISU Teleorman, conștient și cooperant, iar ulterior a fost preluat de un echipaj medical. Și autoutilitara a fost grav avariată, iar șoferul și femeia care se afla pe scaunul din dreapta au fost transportați de urgență la Spitalul Județean din Alexandria.

Potrivit martorilor, șoferul de TIR ar fi explicat că a ajuns pe contrasens după ce roata din stânga a autotrenului s-ar fi blocat și ar fi pierdut controlul direcției.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă, însă din imagini reiese o variantă diferită de cea a șoferului care conducea TIR-ul.

Mai exact, cu puțin timp înainte de accident, autovehiculele care circulau în fața autotrenului au redus viteza, pe rând, în spatele unui biciclist pe care nu.puteau să îl depășească, pentru că din sens opus veneau alte autoturisme.

Pe imagini se vede cum șoferul autotrenului nu a mai avut timp să încetinească, la rândul său, probabil lipsă de atenție, iar în ultimul moment a tras de volan stânga, intrând pe contrasens, unde a acroșat autoutilitara.

Cercetările continuă în acest caz, urmând ca după administrarea probelor și audierea martorilor să se stabilească exact care a fost cauza producerii accidentului.

De la sursa

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.