Cica "Anunt de interes public": Alde scuipa-n piulita, din Turnu Magurele si Bulgaria, s-au intalnit sa discute discutii

26 Septembrie 2022 | 1494 vizualizări | 2 comentarii
Alde scuipa-n piulita
Alde scuipa-n piulita
Nu e de interes public, s-au discutat discutii tehnice, mult spus,  despre fonduri europene. Constructia podului se hotaraste la nivel inalt, alde scuipa-n piulita sunt martori la caratul apei. S-au intalnit sa ciocneasca un paharel. 
 
Primaria Turnu Magurele - "Anunț de interes public.
Vineri 23 septembrie 2022 a avut loc la Turnu Măgurele o întâlnire la nivel înalt între reprezentanții municipalității condusa de primarul Dănuț Cuclea și o delegație din Bulgaria condusă de Ambasdorul Bulgariei în România, Excelenta sa Radko Vlaykov. Din delegația Bulgariei a făcut parte primarul municipalității Nikopol, Ivelin Savov precum și consilieri ai ambasadei Bulgariei la București și reprezentanți ai primăriei Nikopol.
Tema discutiilor a constituit-o colaborarea româno - bulgară în vederea atragerii fondurilor europene nerambursabile de către cele două comunități, Turnu Măgurele și Nikopol in programele de cooperare transfrontalieră.
Totodată, i-au fost aduse la cunostință, domnului Ambasador dificultățile pe care le întâmpină cele două comunități în implementarea îmreuna a proiectelor cu fonduri europene. Excelența sa, ne-a asigurat de sprijin total în depășirea acestora .
Un subiect adus in discutie de domnul Ambasador a fost cel al necesitatii construirii de poduri de-a lungul Dunarii între cele doua state. Un astfel de pod construit și între cele două orase Turnu Măgurele și Nikopol va intensifica dezvoltarea socio-economică a acestora.
Domnul ambasador ne-a asigurat ca aceste discuții au fost purtate recent la întalnirile bilaterale între președinții celor două state dar și între Prim miniștrii.
Ambele părți au fost de acord că aceasta trebuie sa fie o prioritate pentru ambele state și că finanțarea acestora poate fi asigurată atât cu fonduri nerambursabile cât și cu fonduri naționale."
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Glad pe 26 Septembrie 2022, 16:29
#2
Frecangeala de ukend
Alde laba tristă Dorel primar de Turnu se hotar sa facă cika ceva să pună faianță pe perete un avorton de doi lei.
Gigi pe 26 Septembrie 2022, 15:01
#1
Pod si hidrocentrala
Au schimbat chinezii din dragonul rosu cu bulgarii de la Izvoarele,..(Cuclea duce mai departe minciuna lui Dragnea,din 4 in 4 ani mai facem cateo hidrocentrala sau pod
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.