Ioan Niculae si Videanu: procurorii au distrus industria de ingrasaminte

23 Septembrie 2022, 23:00 | 1503 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Videanu

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu și omul de afaceri Ioan Niculae vor afla pe data de 21 noiembrie decizia pe fond în Dosarul Romgaz-InterAgro, în care sunt judecați pentru constituire de grup infracțional organizat, în legătură cu gazele naturale date de Romgaz „pe caiet” companiei Interagro.

În ultimul cuvânt, cei doi au dat vina pe procurorii DIICOT pentru „distrugerea industriei de îngrășăminte”. Adrian Videanu și Ioan Niculae au venit la Înalta Curte, joi, 22 septembrie, pentru ultimul termen pe fond în dosarul de delapidare a Romgaz în favoarea Interagro.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Bozgoru pe 26 Septembrie 2022, 07:33
#6
Pentru niciOLAIE
Ce băiat cinstit?! VINDE BA TOT, ACHITAȚI TOATE DATORIILE, DUPĂ CARE..... LA BULAU .
Stefanel pe 24 Septembrie 2022, 19:27
#5
Pt 2
Impozit pe salariile neplătite? Futu l n gura de EXCROC ordinar.
Ghiță și pianu gabriel pe 24 Septembrie 2022, 13:50
#4
Videanu mare bașcan
Budeanu a fost mare baskan Și va fi si in perioada următoare nu va păți nimic .Singuri fraeieri au fost Dragnea si Nicolae care au fost la Rahova,mai ales Dragnea care a fost prostit si futut in gura in primul rind de fiul sau,Ilie dragne,Petre pitis,Nicoleta pene,si putineanu .ToAte aceste persoane i-au dat -o si PE la dinții si ca urmare i-s-a ingreit dinții .

Varzaru Daniel pe 24 Septembrie 2022, 10:14
#3
Hot de hot
Cel mai mare hot Ioan Niculae
ion pe 24 Septembrie 2022, 10:07
#2
Videanu+ nicolae
Romgaz este al statului si statul a cistigat tva,impozit pe salariu si nu a platit citeva mii de ajutoare de somaj.acum s-a scumpit gazul atit de mult incit in tara nu se mai fac ingrasaminta chimice iar pretul acestora a crescu enorm.asta nu verifica proc*rorii?
Da pe 23 Septembrie 2022, 23:32
#1
Da
Ai pierdut Cracea LOL LOL LOL LOL

Ce te mai buc*ri si tu si Valizuca dar cert este ca voi nu aveti fata de afaceri d astea mari. Ati visat voi dar ati ramas cu visele. La Valizuca nu il cred pe el capabil de ce a facuut ci pe neamurile lui.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.