Danut C (uclea) retinul ne considera prosti sau cretini. Asa e cand boala puterii i se urca la cap

23 Septembrie 2022, 07:42 | 1684 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Cretinul

Femeile din municipiul Turnu Magurele vor beneficia de testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin ȋn urma unui protocol ȋncheiat de Primăria Turnu Magurele

„Suntem mereu deschişi către proiecte care contribuie la bunăstarea locuitorilor municipiului Turnu Magurele. Ne-am alăturat cu atȃt mai mult acestui demers cu cȃt el vizează ȋn principal femei provenind din grupuri vulnerabile, care au nevoie de sprijinul nostru şi ne propunem ca ȋmpreună cu partenerii noştri din proiect să oferim acest suport”, spune domnul C (uclea) retinul Danut, primar al orasului Turnu Magurele.

Tot ce spune e fals. E un cretin. Omul are probleme grave, iar noi l-am pus primar. Cine a facut grupurile vulnerabile? Cine a condus si a saracit crunt locuitorii?! Cine conduce de 30 de ani?! Nu voi, cretinilor. Daca tu ne consideri prosti, tu esti cretin (Cretinism -  Boală determinată de insuficiență tiroidiană, manifestată prin înapoiere mintală și prin tulburări de dezvoltare fizică).

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Psd-ist pe 24 Septembrie 2022, 13:38
#5
Noi,cu cine votam ?
Nu mai puneti poza asta cu Dragnea ca pe pitic il streseaza.Tocmai cind credea ca a ajuns si el baiat mare si conduce dupa mintea lui (putina) pesedee.Nu a mai fost nici in Brazilia anul asta cu Dragneeea.S-a pupat si cu Grindeanu(era sa zic cu dracu),pe Ciolacu l-a dat in p..uta lui,public.Chiar este baiat mare,acum(in poza nu prea).Ba,si este si nasu lui Gidea.(si asta se leapata de Dragneea).Politica cu pacalici!
CATALIN MANZATU pe 24 Septembrie 2022, 12:35
#4
Lui "sorin bunea"(aiurea, dracul te crede!)
Citindu-ti comentariul, se deduce usor ca tu esti autorul. Treaba cu "cretinismul" este neclara. Cine sunt acei "NE" din titlu? Daca este vorba de tine si de cei de la partiduletul fantoma pe care-l reprezinti, atunci ai dreptate. Cu precizarea ca nu asa va considera Danut Cuclea, ci asa SUNTETI CU ADEVARAT!

NOTA: NU AM NICI O TREABA CU PSD SAU CU DANUT CUCLEA! DOAR CA NU-I POT SUFERI PE IDIOTI.
Sorin Bunea pe 23 Septembrie 2022, 20:48
#3
Lui X sau Y
Cam asta este atitudinea unui slugoi adevărat al PSD,neânțelegând nimic din ceea ce se-ntâmplă în jurul și în viața lui.Așa cum tupeul,obrăznicia și lipsa de educație sunt caracteristice majorității simpatizanților PSD,nici tu nu faci excepție,ești pe podium.Sub anonimat orice prost are păreri.Mergi înainte,iar săracia și mitocănia te vor însoți mereu.
Vivi pe 23 Septembrie 2022, 18:17
#2
Adevarat
Inca o dovada ca primaria este condusa de femei nu de Danut,a.Dormi linistit in continuare,mai sunt 2 ani si esti pa.
X pe 23 Septembrie 2022, 12:59
#1
Y
Și mai cretin, e cel care a scris articolul!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.