Video Generalul Ciuca s-a dat la agricultorul Daea: Stanga-mprejur! Toata lumea face agricultura, nimeni nu face ce trebuie!

20 Septembrie 2022, 16:19 | 1073 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ciuca si Daea

Țara e plină de agricultori și așa-ziși specialiști în acest domeniu. Problema e că facem prea multă agricultură, dar nu facem ce trebuie, adică nu facem nimic bun. Exportăm cereale și importăm 80% din carnea de porc. Suntem importatori de alimente, deși avem o țară plină de agricultori. 

a face stânga-mprejur expr. 1. a se întoarce la 180°. 2. a-și schimba opinia / părerea / atitudinea etc.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
El pe 22 Septembrie 2022, 12:11
#2
Cititorul sait.
Are dreptate precedesorul.
Ăla pe 21 Septembrie 2022, 21:17
#1
Acest site!
De ce nu scrieți pe acest site despre circulația rutieră s-au incendii sunteți cumva opriți de la Județ!?!?!? s-au sunteți mama-in -mama cu ce-i din primăria municipiului (comuna) Turnu Măgurele ??!!?? Dl.avocat care este la acest site poate să răspundă dacă vrea să nu mai scriu despre activitatea celor din primăria municipiului și a celor de la circulația rutieră zonala, pompieri militari din Turnu mMăgurele.Din câte știu acest site este pentru contribuabilii societății,cetățenii orașului.Daca nu am dreptate să se scrie pe site.Daca scrieți numai despre evenimentele din Oltenia înseamnă că acest site nu numai există și este patronat de Craiova s-au Corabia, Caracal, Alexandria, acest site nu numai este pentru Turnu Măgurele?????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.