Cosma Theodor, director tehnic Apa Serv - Baietii destepti vand gazul in UE

06 Septembrie 2022, 02:47 | 1382 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Cosma

Cosma Theodor - "Poate m-a “ luminează” cineva ! Rezervele de gaz pe care guvernul spune ca le avem .. sunt ale producatorilor și comercianților ( străini) sau ale Romaniei ? Băieții deștepți il vor vinde in U E ! , ca ASA e in tenis vorba lui Caragiu !"

Domnul Cosma nu vrea sa-si publice declaratia de avere. Ultima declaratie de avere e din anul 2018. Domnul director stie cum e cu gazele, dar nu stie sa-si faca datoria.

Cititorii ne spun ca e pensionar.

Pe Facebook critica salariile si pensiile nesimtite si e fan Ceausescu, in realitate e un pesedist. Cum e cu jaful de la Apa Serv?! 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Gheorghe Florian pe 10 Septembrie 2022, 14:19
#4
Acest mare derbedeu
Încep,prin a vă spune despre acest mare derbedeu că nici în ultimul ceas nu-și dă seama cît rău a făcut acestui județ cum este posibil acest om ieșit la pensie sa lucreze in continuare beneficiind de mașina personală cînd angajați nu au nici ce mînca și urmarindul cu atenție a furat tot ce se putea fura de la locul de muncă unde a distrus tot pină și zahărul din cafeaua lui Gurban la furat.
Cizma pe 06 Septembrie 2022, 11:05
#3
Vasal
Cozma si Tatiana (amanta lui simionescu) sunt fideli lui Dragnea,trebuia sa-l educe si pe Dragnea junior ca sa nu taie mincarea(cotele de carne ) a muncitorilor de la ferma salcia,deorece va fi blestemat si nu va avea copii,iar Gina l-a părăsit deorece i-a murit la intrare lui Stefanel.
La vremuri noi,tot fosile de partid pe 06 Septembrie 2022, 10:05
#2
E om sau o mască de HALLOWEEN?!
Dacă tot ne arătați relicva asta șantieristă,prezentați-ne și CV-ul lui și încercați să ne spuneți ce îl recomandă pentru a fi șef într-o firmă ca APASERV?Că doar vârsta înaintată și aparteneța la un partid mafiot nu e suficientă,acolo e și o complicitate cu conducerea primăriei și a unor șefi de partid.Auzi,pensionar încă pe funcție și cu un sac de bani salariu.Fir-ar mama ei de viață și țară cu legile ei cu tot.Păi,omul ăsta vrea să muncească până închide ochii,numai pentru binele și prosperitatea nostră,iar milițienii,militarii,jandarmii și alți speciali ies la pensie începând de pe la 45 de ani.Nici acum nu realizați în ce țară trăim și cine ne conduce și ne belește zi de zi?Ne trece viața și noi acceptăm și suportăm tot felul de lichele numai pentru simplul fapt că așa a decis un partid sau o coaliție de partide ce fac legi criminale?!Treziți-vă oameni,că ne așteaptă vremuri teribil de grele,cu unii bine puși la umbră,dar și cu foarte mulți care nu știu cum vor ieși în primăvară!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.