ADEVĂRUL DESPRE IZBICENI ȘI CELELALTE COMUNE DIN BAZINUL LEGUMICOL OLT – MAȘINI ȘI CASE MARI?! AȘA ȘI!!!! VIAȚA LOR CARE E?? MUNCĂ, MIZERIE ȘI BOALĂ

02 Septembrie 2022, 15:18 | 2014 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Izbiceni
Primarii își laudă comunele și nivelul ridicat de trai al locuitorilor
Asta e comună dezvoltată că are mașini și case mari??? Așa și!!!! Viața lor care e?? Muncă, mizerie și boală
Din păcate…
Izbiceniul supravietuieste doar datorită legumiculturii, pe care din păcate o face fără prea multe studii de gen. În această comună, ca de altfel și în cele limitrofe, nu există altă sursă de venit, magazinele, atelierele și micile afaceri fiind nevoite să depindă în mare parte de recolta legumicolă.
Oamenii sunt necăjiți, obosiți, uzați la maxim, mulți dintre ei pierzând de mult noțiunea zilelor, iar rarele sărbători pe care le mai respectă întâmplător nu sunt altceva decât prilej de innecare cu alcool.
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Tanța c*r de fier pe 03 Septembrie 2022, 20:44
#4
Pentru cotele Mapucci de Daravella
Ești un labagiu.
Terente pe 03 Septembrie 2022, 20:40
#3
30 cm.
Domnule conte de Daravera. Eu aș vrea să fac cum zici, să te apuc de ceva, dar ai acel ceva? Ai Daravera? Dacă ai , fă- i domnule o poză, s-o vedem și noi, Sau pune câteva doamne care au beneficiat de daraveră să mărturisească cum a fost : lungime, circumferința, durata, și numărul de orgasme pe care le-au avut, dacă au avut. Apoi poți să ne înviți să te apucăm de ce vrei, de ce îți face plăcere.
Lui #1,un apucat pe 03 Septembrie 2022, 15:13
#2
Crăcea te-ar trimite urgent la școală
Măi,Contele de o Mare Daravelă,tu când ai citit articolul ai înțeles ce a vrut să spună cel ce l-a scris??Articolul prezintă ca pe o radiografie una dintre comunele unde oamenii muncesc pe rupte,iar conducătorul,gospodarul din fruntea comunei sau a localității respective,îi taxează și impozitează pe săracii oameni fără a le da și o altă alternativă de dezvoltare sau un alt mod de a supraviețui.Șii,apropos de șefi,știi cine este Primarul Comunei Izbiceni Olt,ce culoare politică are???Marș,măi,cretinilor,ați luat un căcat în gură,băgat de stăpânii voștri,și pomeniți numele Crăcea de câte ori nu vă convine câte ceva crezând că dă bine pe la gașca hoților din PSD.Poate ne spui și nouă,celor ce nu au votat niciodată PSD și PNL,ce și când a condus sau a fost un factor de decizie Crăcea,în tot ceea ce a însemnat ideie,proiect sau execuție a oricărei lucrări în Teleorman???Iar treba cu alcoolul e tot a lui Crăcea,sunt angajații lui,le toarnă el pe gât???Câtă prostie și lipsă de informare!
Contele Mapucci de Daravella pe 02 Septembrie 2022, 21:53
#1
Postare de .... pardon
Păi bine măi d-le Claudiu Crăcea, tocmai matale te dai în stambă precum proasta-n zi de bîlci? Păi măi tovarășe, nu tu ai fost la putere prin 2018 - 2021? Ce ai făcut tu ca liberal sadea ca să sprijini producătorul autohton? NIMIC! ZERO! Și acum tocmai tu băi rahatule plângi pe umărul producătorului autohton? Ăla pe care PNL l-a sabotat sistematic?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.