Ioan Niculae - spera sa reduca din anii de puscarie, s-a dat de gol in fata procurorilor, atentat la siguranta nationala

31 August 2022, 02:25 | 1730 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae

Primaria Turnu Magurele face afaceri cu acest puscarias. O sa continuam dezvaluirea hotiilor facute impreuna cu aceasta institutie. Nu e de ajuns ca si-a batut joc de angajatii combinatului, Ioan Niculae a furat de la tot orasul. 

Ioan Niculae încearcă să își anuleze condamnarea de 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală – din care, oricum, a executat efectiv doar 15 luni – în contextul în care Înalta Curte va dezbate, în septembrie, ultimele termene din dosarul în care patronul InterAgro este judecat pentru contractul gazelor ieftine luate pe vremea lui Adriean Videanu.

Ioan Niculae a depus pe rolul Tribunalului București o cerere de revizuire a deciziei definitive de condamnare, iar procesul a fost amânat, marți, pentru data de 28 septembrie. Motivul amânării a fost lipsa dosarului de fond, astfel că patronul Interagro va fi citat din nou, la sfârșitul lunii viitoare.

Demersul juridic al lui Ioan Niculae vine în contextul în care acesta e pe final de proces, la Înalta Curte, în Dosarul Romgaz-Interagro, ale cărui termene de judecată au fost stabilite, consecutiv, pentru 21, 22 și 23 septembrie.

După de Ioan Niculae și Adriean Videanu au fost audiați la termenele precedente, este de așteptat ca instanța să constate ca fiind încheiată cercetarea judecătorească și să acorde cuvântul pe fond, mai întâi procurorului de ședință, apoi avocaților. Oricare va fi decizia, urmează apelul, așa că Ioan Niculae ar avera suficient timp să scape de vechea condamnare.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Varzaru Daniel pe 01 Septembrie 2022, 14:15
#5
Țeapă
Nici un judecător nu îl întreabă de salariile oamenilor



Stefanel pe 31 August 2022, 20:44
#4
Pentru niciOLAIE
ATUNCI MUIE DE SALARIILE PRSCRISE SA I DAM!
Fost salariat la C I C pe 31 August 2022, 13:24
#3
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Ioan Niculae și acoliții o duc bine și puteți să așteptați mult și bine salariile din deceniul trecut (s-au prescris).
Bozgoru pe 31 August 2022, 09:52
#2
niciOLAIE
BĂGAȚI L LA BULAU SI SA IASĂ CÂND VA ACHITA TOATE DATORIILE, INCLUSIV SALARIILE FOȘTILOR ANGAJAȚI!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.