OMP (Organizatia Mafiota Primaria) Turnu Magurele se ascunde si nu vrea sa comunice cu turnenii

26 August 2022 | 1238 vizualizări | 1 comentarii
Mafia
Mafia

Mohanu (mason cu acte) a pus bazele acestei strategii: discretie totala pentru ca nu trebuie sa stie prostimea ce facem noi.

Referitor la fostul primar - dupa ce a plecat din primarie, se ascunde in alta localitate. Cuclea este urmasul lui Mohanu si conduce Primaria Turnu Magurele dupa aceleasi metode, nu s-a schimbat nimic.

Sedintele Consiliului Local si activitatea Primariei Turnu Magurele sunt tinute la secret fara ca locuitorii orasului sa afle ceva.

Nu stim daca mai exista vreun oras care sa nu comunice pe Facebook, pe site-ul Primariei sau in presa,  data, locul desfasurarii si ce se va discuta in sedintele de Consiliu Local. Primariile de oras transmit live sau inregistreaza video si publica sedintele de Consiliu Local.

Politicienii locali (PSD, PNL, PMP) nu vor ca turnenii sa participe la sedinte sau sa vada ce fac ei. Inseamna ca nu fac ce trebuie si se ascund. 

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ovidiu pe 27 August 2022, 09:40
#1
Traditia ticaloasa si meschina continua
Totul se face pe furis,ascuns de privirile si parerile platitorilor de taxe si impozite,toate facandu-se numai in beneficiul celor ce ne conduc.In cativa ani,dupa plecarea si disparitia celor ce ne-au condus mult prea multi ani catre un faliment nemeriat,viata orasului se va stinge incet si sigur.Va ramane doar amintirea unei asezari ce a fost odata oras.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.