Comunicat Grill Kaufland Turnu Magurele

18 August 2022, 10:58 | 2558 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Grill

Pamflet la gratar - "Tinand cont de cererea mare, conducerea Grill Kaufland Turnu Magurele comunica urmatoarele: Un singur client nu poate sa mai cumpere mai mult de doua portii.

Pentru a evita aglomeratia, cel care cumpara trebuie sa aiba bani marunti" (n.r. cu aproximativ 10 lei te saturi, unde gasesti asa ceva in Turnu Magurele!)

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Fomilă și Setilă pe 19 August 2022, 13:07
#3
CINE TE OBLIGĂ SĂ MERGI LA GRIL KAUFLAND???
Tu poți să-i drumul la grătar în fața blocului,e mult mai ieftin și mai civilizat.Și până se face jarul poți mânca și o pungă de semințe,că așa e tradiția locului de unde ai plecat.Nu,prostule,poți cere voie doar propriei conștințe,nu hoților ce ți-au spălat creierii.Și mai ai o variantă,poți comanda o pizza ”tradițională”,de la Casa Victor.Hai că se potrivește fix cu educația ta.Și n-ar strica nici o relație pe la un doctor.
turnean pe 19 August 2022, 11:31
#2
asa ceva
o intrebare,avem voie sa respiram sau trbuie sa cerem voie de la kaufland
Guest pe 19 August 2022, 09:46
#1
Pentru Redactie
Hai ca poate va inchid astia de la Kaufland siteul asta de retardati ca prea va mananca undeva de va puneti voi cu ei atat de mult!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.