Foto Nazzareno a daramat Hanul Diligentei din Banciu. Va face altul mult mai frumos

18 August 2022, 10:07 | 2368 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Hanul Diligentei - Banciu
Preluare pagina Facebook Nazzareno Marinangeli. Conform surselor noastre, noul han se va face cu fonduri europene.
 
"UN STIL DEMN DE ÎNVIERE: Lumea este plină de stiluri arhitecturale fascinante și frumoase care ies din mucegaiul unic al fiecărei națiuni.
La sfârșitul secolului al XIX-lea a apărut stilul neoromânesc în ceea ce este astăzi România și Moldova. A fost o fuziune a elementelor bizantine în principal cu motive arhitecturale și etnografice locale. Alte surse de influență au fost Renașterea otomană și italiană târzie. Stilul a influențat arhitectura până când comuniștii au preluat puterea în 1948. Astăzi are loc o mică revigorare a vilelor în principal noi construite în acest stil, dar este potrivită pentru tot felul de clădiri.
Un proiect aprobat dar care așteaptă finanțare este un nou Bed and Breakfast lângă orașul Turnu Măgurele aproape de Dunăre. Noul imobil va ofera 14 camere si un restaurant.
Comentariul meu la acest proiect este că are potențialul de a deveni foarte frumos, dar materialele folosite de la gresie la piatră și tencuială vor avea o importanță absolută. Urmează o actualizare dacă proiectul va fi finalizat.
Finalizarea proiectului: Aștept finanțarea
Architect firm: Arhitect Adrian Paun at Case-frumoase.ro (https://www.facebook.com/casefrumoase/)"
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
SR pe 19 August 2022, 12:49
#1
Se construieste in pustiu?!
Ce rusine,vin straini sa construiasca in comuna Turnu si sa dea de munca cetatenilor nevoiasi si saraciti de vremelnicii potentati ai puterii locale.Conducatorii si-au facut traista au distrus si parjolit tot,si si-au aranjat batranetile departe de saracia si mizeria acestori loc*ri,dar nu au construit nimic,doar se chinuie de ani buni sa spoiasca ceea ce au construit inaintasii nostri.Spuneti dumneavoastra,cine pe cine merita?Sa nu va mai plangeti atunci cand va e greu,soarta v-ati decis-o singuri,somn usor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.