Turnu Magurele - Parcul Municipal e terminat. Cand se termina si lucrarile?

03 August 2022, 05:45 | 2052 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Parcul Municipal

Primaria asteapta sa creasca pomii si atunci il va declara terminat de tot.

Dupa cum se poate observa la fata locului, parcul e terminat de acum.

Terminat  in dexPentru care nu mai există șanse de revenire la situația mai bună de dinainte; sfârșit din punct de vedere material, fizic sau moral.  

 
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Corectorul pe 05 August 2022, 12:09
#11
Esti penibil autorule
Au facut si ei ce au putut! Daca asa vezi tu lucrurile,esti penibil.Pai au putut sa distruga parcul municipal.Au reusit sa tina de 5 ani catedrala inchisa.La cinematograful Flacara renoveaza renovarea.Mai punem ca a cumparat inutil si o cladire cu 300000euro,pentru poftele unui timpit.Mai gindeste,nu te grabi cind ai de spus ceva.
LIDL pe 05 August 2022, 10:02
#10
SI KAUFLAND
AU FOST FĂCUTE DE PRIMĂRIE CU FONDURI EUROPENE ?
Autor pe 05 August 2022, 08:59
#9
Pt 'scriitorul' articolului
Daca era șeful tău (Crăcea) primar făcea mai multe? Poate fura mai mult. Toți sunt la fel, niste hoți. Dar ăștia de acum macar anul asta și anul trecut au făcut ceva, au reușit într-un final sa ia fonduri europene..câteva exemple: Catedrala, parcul, școala din Măgurele,cinematograful Flacăra, câteva străzi reparate, trotuare, "marele complex comercial" (pe care voi îl lăudați de cate ori aveți ocazia), etc. Au făcut și ei ce au putut cu ce bani au avut. Toți locuitorii aveți impozitele plătite la zi? Nu cred. Când nu se face nimic nu e bine, iar când se face cate ceva de ce se face? Voi vreți și cu p**a in c*r și cu sufletul in rai?
Luca pe 03 August 2022, 19:37
#8
VINE ȘI VREMEA SA AFLĂM MAI MULTE
Băi,Cazacule,dacă erai Titus Steel îți înțelegeam aroganța,dar tu nu ai de unde să știi când au fost plantați acei copaci pentru că ești venit de foarte c*rând de pe la țară și nici 100 de ani un ai.De ce deschideți gura când voi sunteți proști făcuți grămadă?Pe cine apărați,de ce,și ce vreți să demonstrați?
Cazacu Titus. pe 03 August 2022, 17:22
#7
IOTE-TE, MAI.
Auzi,vere, arbori seculari! Cam de cand erau acei arbori de care vorbesti? Eu stiam ca toti aborii din Tara Romaneasca au fost taiati de Vlad Tepes pentru a face tepuse din ei, dupa care tot ceea ce se planta era furat de ti**ni.
ok pe 03 August 2022, 13:54
#6
Ce m####i lui de parc
Ce? ce au facut in parcul asta? au facut un kkt la fel de mare ca si conducatorii primariei... Ce au facut? au schimbat pavajul, si, foisorul ala caruia daca ii mai dai un picior cade, si renovat si nerenovat... Haideti fratilor, nu va puneti mari sperante... Stalpii de lumina sunt facuti din plastic, hai sa fim realisti
Gigi pe 03 August 2022, 12:45
#5
Cita prostie !
Sa privim atent ce se intimpla cu parcul municipal.Au inlocuit stilpii si corpurile de iluminat,nu era nevoie pentru ca fusesera montate de putin timp.Au inlocuit instalatia de apa pentru udat,nu era nevoie intrucit aceasta a fost montata la ultima reabilitare a parcului( acum 3,4 ani).Au demontat si aruncat la cosul de gunoi tot mobilierul stradal,banci,cosuri de gunoi,masa de tenis,montate de putin timp.Au demontat si aruncat la lada de gunoi mobilierul de la joc*rile pentru copii,montate cu putin timp inainte de acest proiect,si pentru care s-au platit multi bani.Au scos masini cu pamint din parc si au fost aduse alte masini cu pamint,pe banii primariei.Au taiat arbori seculari.Pentru ce a cheltuit primaria atitia bani ? Pentru ca are un primar habarnist in toate.
Cuculot pe 03 August 2022, 08:57
#4
-/:))&&9
Turnu Măgurele oraș terminat de PD-L (Dragnea,simionescu ),psd(Dragnea,simionescu€ )PNL (noul simionescu€ travestit cu ajutorul luo tanti Tatiana)
Leon Buzatu. pe 03 August 2022, 07:26
#3
Un exemplu politic.
TERMINAT=ASA CUM ESTE "USR" ACUM.(la fel se poate spune si despre ROMANIA.)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.