USR Turnu Măgurele cere socoteală consilierilor locali

29 Iulie 2022, 20:55 | 1500 vizualizări | 10 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Eu pe 02 August 2022, 19:23
#10
Au dat-o, au luat-o
Mizeria e mare, avem consilieri de căcat.

BULA. pe 02 August 2022, 08:12
#9
V-au dat-o ?
Adica v-au dat socoteala?
Iote pe 01 August 2022, 11:07
#8
Dorele, tu ești ma?
Băi dedeu derbedeu ce să înțelegem din comm? Că PNL merge pe burta să nu deranjează?

Dedeu Marian pe 01 August 2022, 09:21
#7
Pentru USR
Cine este USR câte voturi aveţi la TURNU MĂGURELE ??? Mai întâi demonstraţi ceva apoi deschideţi gura, sunteţi nişte neica nimeni. Domnul Sergiu Iordan să îşi şteragă mucii de la nas înainte să vorbească de politică. Consilierii locali sunt aleşi pe listă de partid şi oricănd partidul vrea îi schimbă, asta este un fel de şantaj legal. Aşa că nu pot face consilierii nimic împotriva intereselor partidului! Învăţaţi puţină politică înainte să dechideţi gura!

Consilierii joacă la comandă pe 30 Iulie 2022, 17:59
#6
Despre care consilieri vorbiți?!
Despre toți cei care la o simplă comandă ridică mâinile și votează tot ceea ce le spun șefii primăriei?Da,pentru că, altfel,nici ei nu mai pot obține beneficii la rândul lor,din partea celor ce propun tot felul de proiecte și hotărâri,care mai de care mai bănoase și în avantajul celor ce le întocmesc.Modalitatea de lucru în consiliile locale este aceeași peste tot.Totul se face cu firme și persoane prietene sau foarte apropiate de cei ce decid atribuirea lucrărilor din contracte.E atât de simplu,că nici până azi nu s-au găsit metode de lucru transparente 100%,și leac pentru hoții ce spoliază bugetele locale și sug constant și progresiv din banii publici.
Sandu Colan. pe 30 Iulie 2022, 16:52
#5
I-ati speriat rau de tot!
Care USR domnule Sergiu Iordan? Asa cum pui dta problemele, te vei alege in mod sigur cu...\"socoteala\" consilierilor! Bine, mai omule, acum catva timp niste cetateni, in comentariile lor au prezentat o serie de date si argumente cu care APASERV poate fi obligata sa restiuie cetatenilor toti banii incasati ilegal pentru apa consumata, iar cineva-dvs, sau un organism politic-sa se adreseze autoritatilor, inclusiv Parchetului. Daca cativa cetateni vor face sesizari in nume propriu, nu vor obtine nimic! Hai sa fac o recapitulare sumaratongue laughe facturi se trece temei legal HOTARAREA 56/31/03/2022, dar in aceasta nu figureaza decat tarifele pentru apa si canal, NU COEFICIENT DE REDISTRIBUIRE, NU RAPORTUL DINTRE APA DATA LA CANAL SI APA PRIMITA. In plus:agentii APASERV NU CITESC APOMETRELE, CI DOAR INREGISTREAZA CE LE SPUN PROPPRIETARII(multi dau date nereale, sau nu dau nimic); NU SE CONSTATA PIERDERI PE TRASEUL DUPA APOMETRUL DE BLOC, ETC. CE MAI VREI STIMABILE?
I.M. pe 29 Iulie 2022, 22:58
#4
Prostia conduce România
Odată cu pătrunderea incompetenței și a aroganței la conducerea Primăriei Tr.Măgurele,a pătruns și prostia în Consiliul Local,prin prezența unui fost milițian.Acest personaj jalnic,a ajuns să voteze hotărâri de consiliu local,de importanță pentru destinele și viața cetățenilor,el la bază fiind doar un simplu controlor de buletine.Își dă cu părerea și discută tot felul de probleme legate de proiecte și și hotărâri,el în fapt neânțelegând absolut nimic despre funcționarea unei adevărate administrații publice locale.Mai jos de atât cred că nu se mai poate merge.
PSD pe 29 Iulie 2022, 21:48
#3
Sacalii roșii
Care consilieri pnl?, niște rapandule care nu merită nici la Polaris!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.