Tataia Vergil a fugit de Mamaia, caci era goala!!!

23 Iulie 2022, 06:10 | 1057 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Plaja

Mamaia nu mai da efect de virilitate admirabilului amiral Vergil Chitac, care fuge de Mamaia, ca nea-curatul de Teodosie Tomitanul!
Unde s-a mai pomenit ca, cazarea masinii sa fie mai scumpa ca, cazarea turistului???

Adevarul este ca, ceva se intimpla pe malul marii, incepind de la Raducu Mazare cu taxa de bariera la intrarea in statiune si terminind cu Vergilie, care crede ca homelesii, care dorm in masina, sa fie goniti cu taxa auto!
O fi de la bulgari? N-as prea crede...

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
OBICEIURI CA LA ROMANI pe 23 Iulie 2022, 10:39
#1
CONTINUA HOTIA PRIN DIFERITE FORME
ASA E CAND PUI PROSTII IN CAPUL TREBII.LACOMIA,PROSTIA SI INCOMPETENTA AU GONIT TURISTII DE PE LITORAL.OAMENII NU SUNT PROSTI,MAI ALES CAND E VORBA DE CONCEDII SI VACANTE LINISTITE,CU SERVICII SI PRETURI CORECTE CUM SE PRACTICA SI IN ALTE TARI.CU BANII LUI,OMUL ALEGE UNDE SA MEARGA SI SA SE SIMTA BINE.IA UITATI-VĂ UNDE MERG ALESII SI CONDUCATORII NOSTRI,DE LA NIVEL CENTRAL SI LOCAL?LA AMARA,LA NAVODARI SAU TECHIRGHIOL?NU,LOCATIILE ALESE SUNT DOAR CELE DE PESTE HOTARE SI,DACA E BUGETUL DESTUL DE GENEROS,PRIN RESORTURI EXOTICE SI DE LUX.DE UNDE?DIN BANII FRAIERILOR,CA DOAR NU DIN BANI PRIVATI SAU DIN DIVIDENDELE FIRMELOR LOR.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.