Minunea din judetul Olt: Cum sa ajungi director de scoala cu nota 4

22 Iulie 2022, 18:41 | 990 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Nota

UPDATE 22 iulie 2022: Ministerul Educației confirmă investigația Recorder. Într-un răspuns scris, reprezentanții corpului de control ne-au transmis că 11 lucrări de la proba scrisă sunt falsuri și că vor sesiza Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina existând suspiciunea de fraudare a concursului. Corpul de control al ministerului a cerut ISJ Olt să „ia măsuri privind privind intrarea în legalitate a candidaților care au fost identificați cu borderouri de notare neconforme”. Ministerul a lăsat însă tot la latitudinea ISJ Olt să îi cerceteze disciplinar pe Florica Grecu, președintele comisiei de evaluare a probei scrise de la concurs, dar și pe membri comisiei, în condițiile în care Iustina Marica, actualul inspector general adjunct al ISJ Olt, a făcut parte din comisia care a evaluat cele mai multe lucrări suspectate că au fost fraudate.

TEXTUL INIȚIAL

 
  • Recorder a intrat în posesia unor documente care arată că mai mulți candidați pentru posturile de director de școală din județul Olt au fost favorizați în mod decisiv la testele grilă, primind note mult mai mari decât ar fi meritat. Unele lucrări au sărit de nota 8, deși, conform baremului de corectare emis de Ministerul Educației, candidații au oferit răspunsuri pentru care meritau nota 4. 
  • Mai mult >> de la sursa >> recorder.ro
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.