Raspunsul primarului. În Turnu Magurele practic NU mai avem transport public! E mort! Mașina personală intră la bunuri de strictă necesitate!

21 Iulie 2022, 09:32 | 1730 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Duster

Comentariul zilei - "În Turnu practic NU mai avem transport public! E mort! Mașina personală intră la bunuri de strictă necesitate!

Trenurile nu mai circulă, autobuzele nu mai circulă, mai sunt doar câteva microbuze care pleacă cu 15 minute mai devreme și la întoarcere s-ar putea să treacă trei pe lângă tine și să nu prinzi un loc!

Nici pirați nu mai sunt! In anii 2000+ nu exista să nu găsești un pirat sau cineva care să te ia la ocazie! Turnu a ajuns o comună amărâtă cu stadion și supermarket! Am ajuns să circul la Alexandria sau București cu taxiul! Noroc cu taximetriștii! Dar care n-are bani, ce face?! Cum ajunge la muncă, la doctor la București că la Turnu....e jale!"

Danut Cuclea - Eu am masina Primariei si nu stiu la ce va referiti. Trenul a fost scos pentru a face loc microbuzelor. Cui nu-i convine poate sa vina la Primaria Turnu Magurele si le dau Duster-ul meu, al Primariei Turnu Magurele. Toate Primariile au masini si ar trebui sa faca acest serviciu pentru cei care nu sunt multumiti de transportul public. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
TURNEANU. pe 22 Iulie 2022, 16:14
#4
Lui "departe de....inteligenta"
Vad ca nu ai inteles ca eu,de fapt, te laud! Cat despre intelesul articolului,ce sa mai vorbesc, nici macar autorul articolului nu l-a inteles, adica tot tu! Pe sc*rt, te informez eu:- in Turnu Magurele exista transport public, pe care il practica taximetristii; am rec*rs la el atat pe plan local, cat si la Alexandria pentru probleme medicale si la Buc*resti la aeroport, cand am plecat la Paris. -cat despre trenuri, au existat cateva incercari ale unor particulari care au dat faliment din lipsa de clienti. CATEVA OBSERVATII PENTRU SPECIMENE CA TINE:- SUNT ATATEA PROBLEME SERIOASE IN ACEST ORAS CARORA LI SE POATE ACORDA TOATA ATENTIA SI N-O FACE NIMENI, IN SCHIMB NI SE ARUNCA-N FATA TOT FELUL DE PROSTII CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU.-SE ATACA HOTARARILE SI MASURILE LUATE DE PRIMAR SI CONSILIUL LOCAL, DAR NU NI SE PREZINTA ALTELE, PE CARE LE CREDETI VOI MAI BUNE. ANI DE ZILE CLAUDIU CRACEA S-A ZBATUT SA AJUNGA PRIMAR, FARA SA NE ARATE CEVA IN AFARA DE INJURATURI. ANALFABETILOR SI TICALSILOR
Departe de sclavia din TR pe 21 Iulie 2022, 14:13
#3
Lichele ați fost,lichele ați rămas
Băi,turnene,tu cu cine vorbești în halul ăsta?Ne cunoaștem?Ce s-a scris în postare și ce ai înțeles tu,măi,prostul site-ului.Și pe clienții ăia cine i-a făcut să plece spre alte zări,aud?Tot ăla care iese din ventilator,pe capul tău să vină.Bine,așa e când ai trecut mai rar pe la școală,îți trebuie și desen și te mai supără și adevărul.Bați câmpii și nu înțeleg legătura dintre ce s-a scris în articol și ce elucubrații ne-ai spus tu.Uite,lafel de pregătit ești și atunci când mergi la vot,tot cu basca pe ochi și creierul mirosind a detergent.
TURNEANU. pe 21 Iulie 2022, 13:02
#2
Lui #1
Vorba unui clasic diversionist local: nu arunca cacat pe ventilator ca ti-l face bumeang. Auzi, bai, cap de primus fara gaz: TRANSPORTUL LOCAL L-AM DISTRUS NOI, VAJNICII LOCUITORI AI ACESTUI TARG.A FOST PANA DE CURAND, DAR A TREBUIT DESFIINTAT DIN LIPSA DE CLIENTI. ULTIMUL SEF A FOST ING ALAN CONSTANTIN. TOTI GHIOLBANII SI-AU LUAT MASINI CU BANII PRIMITI ILEGAL PE PENSII GRUPA I, MAJORITATEA ACESTOR HOTI NU VAZUSERA IN VIATA LOR COMBINATUL. LA FEL SI CU TRENULE MASINA MICA, RAMAS FARA MARINICA! JAVRE ORDINARE!
Departe de sclavia din TR pe 21 Iulie 2022, 10:25
#1
TRĂIȚI AȘA CUM VĂ COMPORTAȚI!
Până când mai lăsați piticul ăla arogant și incapabil să își bată joc de un oraș întreg și o comunitate sărăcită la maxim??!Toată lipsa asta de implicare din partea voastră,a cetățenilor,și întreaga ignoranță și complicitate pentru toate acțiunile neeficiente și distrugătoare ale Conducerii Primăriei Turnu Măgurele se întorc împotriva voastră și amplifică viața mizerabilă pe care o duceți.Foarte mulți dintre voi vă meritați soarta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.