Video Ce e normal in restul tarii, e anormal in Alexandria! Si viceversa! Peripetiile Activistului Buzoian prin Teleorman continua! Azi - Alexandria!

20 Iulie 2022, 05:38 | 1365 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Alexandria

Activistul Buzoian a vizitat Alexandria si a remarcat: ,,Muntii vostri de gunoaie depasesc Muntii Siriului, de la mine, de la Buzau". Iar Virful Dragusin e greu de escaladat, apoape imposibil. De fapt sint singurele dealuri, pe care au crescut munti!"

Bravului cetatean i s-a inchis usa in nas si la Primaria Alexandria si la Politia Locala Alexandria si la Garda de Mediu Teleorman si la Apele Romane, cind a vrut sa reclame personal acest lucru!

Dana - fata morgana de la Mediu a intrebat daca este de la A3A, altfel nu se poate sta de vorba si acorda interviu!

In final, pentru ca a sesizat un incendiu de deseuri si vegetatie uscata in zona Ratarie (la pod, spre Cernetu), a aparut un cetatean de la ADP Alexandria care l-a injurat ca la usa cortului si l-a udat cu furtunul cisternei, cu care de obicei uda trandafirii pesedisti!

Ce e normal in restul tarii, e anormal in Alexandria! Si viceversa!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.