Gura pacatoasei (Antena 3 Alexandria) adevar graieste!

16 Iulie 2022, 02:11 | 1365 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Teleorman

Gura pacatoasei (A3A) adevar graieste! Sau cum te umple de rahat, exact aia platita sa le linga in cur!
Judetul Teleorman este ultimul la atragerea fondurilor europene in perioada 2014-2020, cind secretar de stat la ministerul cu pricina era  Adrian Ionut Gadea, zis Nasbelit!

El era cu gindul la stiuci, la fluviu, la insule, la Belina, la Bratul Pavel, la Teldrum, la Dragnea!

Un fost primar povestea ca: erai bine primit la minister, o cafeluta, o apa minerala, un suculet, dar cind cereai un sfat, un ajutor la un proiect, se juca cartea ipocrita a anticoruptiei: "Nu putem sa intervenim. Noi suntem legali"!
Deci nicio legatura intre Nasbelit si Belina, doar un joc de cuvinte!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Oameni mici cu funcții mari pe 16 Iulie 2022, 13:40
#1
Sluga perfectă pentru Dragnea
Oameni de nimic,fără viziune,fără proiecte și inițiativă,fără o pregătire corespunzătoare,ci doar slugarnici,răspunzând la apel și ordine fără nici cel mai mic comentariu.De astfel de oameni s-a înconjurat infractorul Dragnea.Întrebarea este de ce nu răspund nici până azi,după toate faptele de corupție dovedite?Mai ales că apărătorul acestor mici infarctori este demult trecut pe linia moartă a politicii de hoție și trădare a României și a neamului românesc.Toți cei care i-au stat alături lui Dragena ar trebui să stea și ei o perioadă pe acolo pe unde s-a odihnit infractorul suprem.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.