Informare meteo. Fenomene vizate: disconfort termic ridicat, instabilitate atmosferică temporar accentuată Interval de valabilitate: 15, 16 iulie

15 Iulie 2022, 10:34 | 819 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Meteo

Intervalul : 15, 16 iulie
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : disconfort termic ridicat, instabilitate atmosferică temporar accentuată
Mesaj :

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene vizate: disconfort termic ridicat, instabilitate atmosferică temporar accentuată
Interval de valabilitate: 15, 16 iulie
Zone afectate: conform textului

       În intervalul menționat disconfortul termic va fi ridicat, local, în regiunile sudice și sud-estice, iar vineri (15 iulie) și în cele vestice, astfel încât indicele de temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 36 de grade.
      Vineri, local în regiunile nordice, nord-estice și centrale, iar sâmbătă în cele sudice și sud-estice vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi intensificări ale vântului, vijelii (viteze la rafală de peste 60...70 km/h), descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torenţial și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 20...30 l/mp.   

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.