Turnu Magurele a scapat din stransoarea lui Dragnea (un fel de sarpe constrictor) si incepe sa-si revina la viata

10 Iulie 2022, 00:46 | 2345 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Dragnea

Liviu Dragnea sufocase toata zona Turnu Magurele la fel ca un sarpe care se incolaceste in jurul prazii.

Mai avea putin si inghitea orasul dupa care il digera in sucurile gastrice. Pana la urma am scapat cu ajutorul procurorilor DNA.

Nemtii au venit la Turnu Magurele pentru a ne arata cat am pierdut din cauza acestui sarpe boa si cum putem sa traim daca il tinem departe sau il inchidem.

Cei care conduc orasul, la momentul actual, sunt tot serpi, dar sunt serpi de casa. Trebuie sa scapam si de astia pana nu se transforma in ceva mai mare. Sarpele are rolul lui in natura, doar in natura. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Spectator la distrugerea României pe 10 Iulie 2022, 09:23
#1
RĂUL A FOST FĂCUT ÎN TOȚI ACEȘTI ANI CÂT A VIERMUIT ÎN POLITICĂ
Din păcate,așa credeți voi,numai că acest balaur cu multe capete și-a lăsat mulți ”copii” peste tot,cu multe tentacule înfipte bine în instituțiile statului,primării,CJ,guvern și parlament,ce cu mediocritatea arătată,folosesc aceleași metode,năravuri și obiceiuri,pentru a se înfrupta zilnic din banul public.Lafel cum a făcut-o și acest mare infractor,prea puțin condamnat,deocamdată.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.