IPJ Teleorman l-a distrus pe Mario Dragut din Zimnicea - i-au intocmit dosar pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive

06 Iulie 2022, 00:19 | 2273 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragut Ion, tata lui Mario

Individul mai are 3 dosare (violenta unul dintre dosare), deci il doare fix in p.... . Dragut Ion, tata lui Mario si condamnat pentru viol, este protejat de Petrica Pirvu, primarul din Zimnicea. Asteptam comentariile din Zimnicea. Mario Dragut este seful unui clan care aduce droguri in Zimnicea. 

Comunicat IPJ Teleorman - "În data de 01 iulie, a.c., orele 18:30, polițiștii  au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Zimnicea, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta o probă biologică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de " conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent."

Foto: Dragut Ion 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Vlad pe 23 August 2022, 08:08
#4
Curatenie in oras
Citez comentariile de mai sus. La puscarie cu ei cu tot cu scarba de primar care a vandut tot orasul lui Nicolae, a distrus tot, nu mai avem nici o dunarica din 3 nici o garla nimic, sper sa duca si el cum s-au dus apele astea frumoase. Rusine!!
Stan pe 25 Iulie 2022, 15:42
#3
Niste gunoaie
La puscarie cu tot cu primar si sunt multi care au legaturi in treburule astea,luatii pe toti
John Don pe 25 Iulie 2022, 06:40
#2
Pentru Dragut Ion zis Nita, tata lui Mario
vampire Ai belit-o https://www.facebook.com/100001671182425/videos/2243684442451778/
John Don pe 25 Iulie 2022, 00:55
#1
Să se ducă la pușcărie
Să se ducă la pușcărie. Și el, și ta-su și Primarul. Să scăpăm dracului de ei de aici. Că au nenorocit orașul ăsta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.