Cine plateste pentru apa de la combinatul chimic Donau Chem Turnu Magurele? Turcu' plateste!

04 Iulie 2022, 10:29 | 2122 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem

Din 2015, de cind nu mai are autorizatie de gospodarire a apelor, combinatul trage apa din bazinul APA SERV, care apoi prin "coeficientul de neinchidere" isi recupereaza ,,pierderea"!

Deci turneanul a devenit din roman turc, adica plateste la greu apa pe care d-l Banu de la APA SERV o baga in retea! E drept sotia nu il controleaza, caci ar fi ridicol, ca GNM Teleorman sa controleze SC APA SERV SA Turnu-Măgurele! De la sursa >> Gabriel Bulumac

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Lute pe 06 Iulie 2022, 09:14
#7
Ypse,iar gândești cu dosul
Care dracu e legătura dintre faptul că suntem furați la facturile de apă menajeră de către niște hoți paraziți de la ApaServ,Primărie și Crăcea?În Turnu Măgurele și Teleorman,de la momentul 89,conduce o gașcă care,mai mult sau mai puțin,iubește și se identifică cu Ciuma Roșie,mare iubitoare de furt din banul public,iar unii dintre voi o țineți langa cu Crăcea,când în jurul vostru pute tare a corupție și mediocritate.Asta e tot ce știți,atât puteți?!Dacă băiatul ăsta,Crăcea,va dispărea la un momeni dat,sunteți siguri că lucrurile vor sta altfel?Niciodată atâta timp cât la conducerea orașului vor fi aceiași incapabili hoți și mincinoși.Uitați-vă cum arată orașul,cu problemele,viața și nemulțumirile oamenilor și asta spune tot.Treziți-vă cât mai e timp,până nu se face întuneric de tot și pustiu.
liberal pe 05 Iulie 2022, 18:08
#6
lacomie, lacomie
Gabriel Bulumac ! Un cruciat liberal in CL Alexandria, in lupta cu CORUPTIA si NEDREPTATEA celor care sunt la butoane si se cred nemuritori ! Nu sunt !
Ypse pe 05 Iulie 2022, 10:00
#5
Liberalului
PNL + PSD = love. Sau nu e așa? Cât a fost PNL la putere ce-a făcut pentru combinat? Dar pentru oraș? Apropo băi liberalu' p...lii, voi cu ce alternativă ați venit la Cuclea? Cu aceeași ciorbă reîncălzita care este Claudiu Cracea? Adică tot cu eternul și eternul looser care este individul?
Și Primăria Tr.Măgurele ce face??? pe 05 Iulie 2022, 08:45
#4
Alooo,Parchetul Teleorman,se audeeee?!!!
Către cei ce dețin informațiile despre aceste infracțiuni,și în urma cărora sunt jefuiți cetățenii în fiecare lună la factura de apă menajeră,faceți plângeri penale împotriva ApaServ,dar și a Primăriei Turnu Măgurele pentru complicitate cu această firmă.Nu mai trebuie să stăm o clipă cu ochii închiși și cusuți la gură față de asemenea hoții și conducători care parazitează întreaga societate.Să semnăm petiții si să le trimitem acolo unde trebuie,iar cei ce au săvârșit asemenea fapte să fie aspru pedepsiți și schimbați din funcțiile din care își fac de cap de ani buni.
liberal pe 04 Iulie 2022, 18:07
#3
lacomia, lacomia
O familie din Teleorman , tipic pesedista ! Barbatul director la apa-serv, Femeia director la Mediu ! Inutil sa vorbim despre competenta , studii ( bioterra , hyperion ) examen pe functii !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.