Masina personala a unui politist din Uda Clocociov a luat foc in timpul mersului

02 Iulie 2022, 01:15 | 3409 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Foc

Politistul a suferit arsuri grave pe corp si a fost internat de urgenta la un spital din Bucuresti. Accidentul s-a intamplat in urma cu o saptamana.

Politistul se intorcea de la munca, din tura de noapte. Un sobolan ar fi ros la cabluri, conform spuselor politistului. Politia nu a dat un comunicat. De ce?! Foto arhiva

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Mimi pe 07 Iulie 2022, 07:29
#8
Hi hi
Lăsați-l ca e cioban și are bani, își ia alta ! Scoate banii de la ciorap Mihăiță.
Fane pe 05 Iulie 2022, 18:42
#7
Raspuns
Pai dacă comandantul Voinea bea cot la cot cu ei !?

Ăștia dacă sufla către șobolani, ii îmbată și rod firele de la mașină. Asa sa produs incidentul.
Martor pe 05 Iulie 2022, 09:15
#6
Nepasare
Si lia a plecat tot beat la volan nu-i mai tineti in brate domnule comandant!
Su că. pe 04 Iulie 2022, 21:30
#5
..unNIMICmic
Dincolo de aceste speculații și neadevăruri sau adevăruri scrise mai jos,iată ceva din experiența mea trecută. Erau șobolani și șoareci -câtă frunză, câtă iarbă-, membri și nemembri de partid roșu, care provocau incendierea Daciilor 1310 cvasi-capitalistefranceze. Eu am luat un șomoiog de cabluri de diferite culori le-am uns cu brânză și le-am pus la un loc accesibil lângă bateria de acumulatori,ca să aibă tovarășii de partid ai lui Ilici'escu ce să roadă.
Costel pe 02 Iulie 2022, 19:11
#4
Accident
Au fost mai mulți la o petrecere organizata de marele primar Teo de la Lunca,au sărbătorit ocuparea funcției de șef post Lunca (Bifu) . După ce au băut pana seara târziu dl. MIHAITA a plecat beat la volan și a scăpat într-o gaura,de beat ce a fost a dat la automat pana a luat masina foc . Mare noroc a avut,sper cu ocazia asta sa I faca si dezalcoolizare!
Under și Gütersloh pe 02 Iulie 2022, 16:34
#3
Miliția lui dumitrascu vinator la Țarcul Zorilor
Comportamentul militenilor este asemanator cu a celor care,conduc temporar poliția ,care sunt supuși factorului politic.
Xxx pe 02 Iulie 2022, 13:02
#2
Betivani
Acest politist este unul dintre cei mai mari bețivi în frunte cu alții care nu au spus nimic de caz adevărul beat la volan
ciobanu pe 02 Iulie 2022, 11:38
#1
politia
Pai ce comunicat sa dea fratilor politia? Pentu ca au baut cu totii toata noaptea,au sarbatorit avansarea lui Bifu,el o fi fos si in tura de noapte oricum pe el nu stii cand il gassti la servici pentru ca mai mul pe la oi sta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.