Liviu si-a pus curul la bataie pentru poporul roman!

28 Iunie 2022, 02:52 | 1353 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragnea

Nerecunoscator, poporul ar vrea averea lui Dragnea, caci recunostinta nu tine de foame si nici de sete!
Codrin l-ar inlocui pe Dragnea cu Ciolacu, care da macar cite cinzeci de bani de caciula! A or 20 de milioane de romani de la recensamint, tot s-ar fura 10 mil.de lei! Tot e ceva, pe praful asta! Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Syle pe 28 Iunie 2022, 12:28
#2
dragnea
Mai duce ți va dreaq! TALHARILOR, HOȚILOR, BANDIȚILOR, EXCROCILOR, PAPAGALILOR! CUTVELOR DREAQ!
Stefanel pe 28 Iunie 2022, 08:29
#1
Exista rezerve
Livache prin interpuși săi (Petre et.compani ) și-a făcut stoc*ri de bani cum se fac stoc*rile de griu după secerat .Operațiunea de colectare și trimiterea de banii in Off-Shire s-a amplificat incepind cu anul 2012 odata cu plecarea in Ciprru in luna August a unui domn director ide la Teldrum .Atunci acest domn director de la Teldrum i-a sunat din Cipru pe Emil lungu și pe fostul director. De la ferma salcia ,iar Atunci Emil Lungu (consilierul de taina al lui Dragnea )l-a avertizat pe fostul director ca Liviu Dragnea a trădat pe cei din PSD (ponta in special) si s-a împrietenit cu Coldea,care ulterior la trădat si pe acesta cit si pe Dîncu si maior .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.