Leutii au promovat cu emotii foarte mari

25 Iunie 2022, 23:00 | 1598 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Leutii

Meciul a fost urmarit video de multi turneni. Echipa nu a convins la cati bani a primit.

Ce sa vorbim despre fotbal, singurul jucator interesant a fost extrema dreapta de la oaspeti.

Mai usor cu lauda de sine, oaspetii, desi sunt baieti muncitori de la tara, nu au fost impresionati de jocul leutilor. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Fane Chirpic pe 27 Iunie 2022, 07:03
#11
@parol
Auzi măi revoluționarul lui pește fiert, voi ce alternativă ați adus la actualul primar? Ați ținut-o landra cu ciorba aia reîncălzită - Claudiu Crăcea? Adică aduceții un looser pe scaunul de primar și tot voi criticați că ați luat bătaie? Nu vă e rușine? După ce ați distrus viitorul acestui oraș prin încăpățânarea cu care ați mers cu ratatul de Crăcea, tot voi sunteți cu gura mare?
Fane Chirpic pe 27 Iunie 2022, 06:56
#10
Lui Ziduri
Dacă marcau Leuții din ocaziile avute în prima repriză, le stingeau lumina ălora. N-a fost să fie nici la noi nici la ei, dar ce te-ai fi buc*rat să fi dat ei gol je**sule!
lili pe 26 Iunie 2022, 11:02
#9
visatoarea
Cu mata a avut vise!
money pe 26 Iunie 2022, 11:01
#8
hahaha
Pai cum e 1,2,3 aceasi persoana asa ești și tu 4 și 5
Ziduri pe 26 Iunie 2022, 10:47
#7
Pt leuți
Dacă marcau la ultima fază îi stingea lumina lu' Babadac!!!
Pianu de la giuvarasti pe 26 Iunie 2022, 10:45
#6
Viitorul suna bine
Au promovat leuți,prin aceasta s-a reparat greșeală făcută de Ștefănel Bombonel Dragnea pei desființarea echipei Turris ,păcat de ajutorul primit de la Dîncu și Burleanu de la FRF cu ajutorul lui Dragnea,deorece pe stefanel nu-l ducea capul sa administreze ceva concret,.Dar păcatul mare a fost făcut de Liviu Dragnea cind i-a trădat pe cei care l-a ajutat cu echipa de fotbal folosind-o pe ziarista Anca Anxandrescu de la postul de televiziune Realitatea .
Fane pe 26 Iunie 2022, 06:56
#5
Raspuns pt 1,2,3 - aceeași persoana.
Având în vedere ora la care scrii, la care te-ai trezit și scrii, sigur ai avut vise erotice cu măta !
Dinu gica pe 26 Iunie 2022, 06:54
#4
Raspuns
Ma boule, termina cu calomniile la adresa d-nei,
parol pe 26 Iunie 2022, 01:26
#3
moncher
Știți ce merita primaru pentru faptul ca o lasă pe nulitatea asta sa facă regulile în orașu asta? Un referendum de demitere! Hai sa-l dam jos ca si-o merita! Nu mai ai loc în orașu asta de Ionela Jianu! E vreo olimpica la ceva și nu știm noi? La supt o fi, știe primaru mai biine.
edilu sef pe 26 Iunie 2022, 01:19
#2
am gagica de toti banii
O iubesc, nu pot s-o las. Mi-a luat mințile. Știu ca vorbește urat cu lumea, prin primarie ii ia pe toți la hai sictir, dar ce sa fac? Sunt mort după ea, nu pot trai fără ea. Ea ma conduce, ea îmi zice ce sa fac, ea dictează angajările, știți și voi toate astea! De ce mati ales primar? Ca sai fie ei bine? Asa ați vrut, asta ați primit! Peste 2 ani poate o sa ne fie și mai bine. Ma alegeți primar și va promit ca va vorbi și mai urat cu voi alegatorii. Oricum dacă nu fac ce-mi zice ea, nu mai îmi da pasarica
ion ion pe 26 Iunie 2022, 01:10
#1
litoral
Auzi domle primar, dacă nu o potolești rapid pe zdreanta aia de o ți pe la matale pe la birou, e treaba ta ce faci cu ea în particular, vezi ca dau niște imagini filmate cu drona de vineri unde erai și mătăluță cu ea pe pontonu ala care acum doamna zice ca ar fi al ei, cică e proprietatea ei asa vorbește. Potoleșteo repede ca e treaba groasa. Are gura aia cam spurcata și eu zic asa nu te pui cu lumea pt ea ca dai gres. Dați bine pe drona, nu vrem sa facem rău, dar se pare ca doamna ne cam ia de prosti și o sa cam dam ce am filmat. Ca e cam tare în clanta și nu ne convine. Sa lase ciocu mai mic ca nu face ea regulile în oraș. Sa le facă la tine în primărie cu cine e fraier.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.