Capra cu cit e mai raioasa, cu atit sta cu nasul mai pe sus!!!

24 Iunie 2022, 22:35 | 1793 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragusin

Capra cu cit e mai raioasa, cu atit sta cu nasul mai pe sus!!!

E vorba de Lixandria lui V. Dragusin, care la capitolul Gestiunea Deseurilor e pe locul 34 din 47, cu 17 puncte din 100 posibile! Iar la Capitolul Transport Public Municipiul Alexandria e pe ultimul loc, locul 47 din 47, cu doar 33 de puncte!!!

Bravo PSD, factor de modernizare si progres in Teleorman! Votatii-i ca merita! Din fericire minciuna are picioare scurte, chit ca se incalta ca pantofi de lac!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://ziarulteleormanul.ro/alexandria-pe-locul-34-cu-un-punctaj-de-17-puncte-din-100-in-primul-clasament-national-care-arata-cum-stau-resedintele-de-judet-la-capitolul-gestionarea-deseurilor/&h=AT1CmAqmvyWj5PCi2hPocgUhPv2VKCUi0bR-tIcIsApc2qhTafqC596BECflib8WazFCEiyLhMNyZEpbQWanMdVJZdCyJnngBzT6c4IYpkPMnl5Lp0eoh05KmOpOkotge3ep&s=1

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gogu de la stadion pe 25 Iunie 2022, 07:50
#2
Adevăr
Mare om acest dragusin deorece nu l-a trădat pe Dragnea .alături de el Dragnea nu a fost trădat de Cristina Mindroc de la hotel turiss,simionescu Adrian,Emil lungu și Gidea de la CJ TR,dar livache a fost distrus prima data (futut in gura pe românește)de fiul sau in complicitate cu Ilie dragne (bodyguardul fiului lui Dragnea),Ilie Elena (directoare plăților de BWe) pentru copii familiei Dragnea,Petre pitis (teldrum) om rațional PINA cind Nicoleta pene i-a pus p***da in cap și i-a luat mințile,iar in final Mihai putineanu (puty biletel,așa ii spunea Emil lungu,consilierul de taina al lui dragnea de prefectura și CJ),acesta din urma i-a vindut gogoși pline cu rahat,cu toate ca a fost avertizat de Emil lungu ca fiul sau. Stefanel nu are multă minte și pe ce pune mina distruge.Aceste discuții au avut loc in birurile unui domn de la ferma salcia (nu-i știm numele probabil Cracea i ) in ani 2014 și 2015)Aceasta persoana știe foarte multe .
Ghiță Ciobanu pe 25 Iunie 2022, 00:48
#1
Capra sare masa, iada sare casa!
Alexandria este cel mai murdar oraș reședință de județ, dar Dana Banu are ochelari de cal și se face că nu vede! Acum ce sa mai zică? Actele vorbește, ministrul nu minte!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.