Țăranul nu va scăpa de arendaș nici mort!!! Paul Stănescu a inițiat încă o lege care-i favorizează familia și îi sărăcește pe țărani!

22 Iunie 2022 | 1383 vizualizări | 6 comentarii
Paul Stanescu
Paul Stanescu

Paul Stănescu a inițiat încă o lege care-i favorizează familia și îi sărăcește pe țărani! Micii proprietari de pământ din România ar putea primi o nouă lovitură din partea Parlamentului, unde se pregătește un proiect de lege care le-ar limita dreptul de a dispune de propriile terenuri, beneficiarii fiind marii latifundiari care lucrează mari suprafețe agricole.

Țăranul nu va scăpa de arendaș nici mort!!!
Prin proiect se impune ca arendarea să se facă pe o perioadă de minim 10 ani, timp în care arendatorul nu va mai putea căuta să arendeze unui alt fermier, care ar putea oferi beneficii mai mari sau care, prin oferta sa, să acopere inflația.
Mai mult, în cazul decesului arendatorului, contractul va trebui derulat de către moștenitorii acestuia până la împlinirea termenului de 10 ani. Cum micii proprietari de la sate sunt în general oameni în vârstă, cei care exploatează suprafețele agricole se asigură astfel că nici urmașii lor, eventual oameni cu ceva mai multă carte, nu vor căuta oferte mai convenabile. De asemenea, este limitat accesul în domeniul arendării terenurilor agricole al tinerilor fermieri.
Miza reală: păstrarea arendei la un nivel redus!! De la sursa: fanatik.ro

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ștefan și Ana barosană pe 23 Iunie 2022, 16:53
#6
Tractoristul
Omul tractoristului de la Olt,stanescu,i se va ridica imunitatea parlamentara .nu-i altul decit minimistru milițian al agriculturi Chesnoiu
Stefanel pe 23 Iunie 2022, 07:28
#5
Stanescu
Pământul ca orice proprietate trebuie sa l pot vinde oricând. Tu vrei averi pentru nepotul făcut de nora . Te rog spune cu cine?
Lulaku pe 22 Iunie 2022, 21:54
#4
Tractoriști
Tractoriști și-a luat și Dragnea pe Mădălin,apoi fiul sau și-a luat alt tractorist pe analfabetul funcțional Tianu Gabriel,care a participat la distrugerea mătușei saleiulca păun cea care-l-a adus la salcia,și a contribuit la pensionarea forțată a acestei doamne
Syle pe 22 Iunie 2022, 21:07
#3
Olt
Tractorist prost și împuțit!
Octav bancila pe 22 Iunie 2022, 19:33
#2
Iese răscoală că la 1907!
Se pare că dreptul de proprietate asupra pământului va fi că în comunism, adică colectivă cu forța! Asta e psd-ul un partid stalinist!
Omul de la țară pe 22 Iunie 2022, 19:27
#1
E
Pa daca ie român
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.