Cel mai mare crescator de animale din Scrioastea a dat in judecata Primaria care nu vrea sa incheie contracte pentru islazul comunal

21 Iunie 2022, 17:22 | 1314 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Pasune

Un fermier dă în judecată Primăria pentru că nu vrea să încheie contracte pentru islazul comunal. Un caz nou în care crescătorii de animale își caută dreptatea în instanță, după ce la nivelul autorităților locale s-a creat un blocaj.

Mai mult >> de la sursa: agrointel.ro

Deși multe primării dețin teren pentru pășunat, foarte mulți edili și consilieri locali consideră că este suficient să-i lase pe crescători să-și pășuneze animalele și resping ideea de a le concesiona terenul pentru a-și putea amenaja pășunile și încasa subvențiile de la Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA).

Este și cazul lui Valentin Victor Grosoiu, fermier din comuna Scrioaștea, satul Cucuieți, județul Teleorman, care deține 88 de vaci de lapte Bălțată Românească cu negru și 9 bubaline. Grosoiu este și membru al Asociației Forța Fermierilor, organizație care l-a sprijinit să facă demersurile administrative pentru a clarifica situația suprafețelor de pășunat din localitate.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.