Costin Lazar si-a spus parerea despre cum leutii au castigat, dar nu au convins. Am jucat ca niste leuti, nu ca niste lei fiorosi

20 Iunie 2022, 19:50 | 1363 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Costin Lazar
Costin Lazar - "Leutii au CASTIGAT acest meci si trebuie aplaudati si nu criticati de cei din orasul nostru pe care incercam sa-l punem pe harta fotbalului romanesc!Vad ca vedem diferit fotbalul!Au fost 2 echipe,una antifotbal iar alta care incearca sa joace fotbal !Este foarte usor sa distrugi,dar f greu sa construiesti !IN REST no coment!Si este primul si ultimul comentariu pe care il scriu!!" 
 
Nu e nimic pierdut, dar nici castigat. Leutii trebuie sa se transforme in lei daca vor sa castige.
 
Echipa turneana e alcatuita mai mult din jucatori straini de oras, care se pot gandi ca, odata promovati, conducerea clubului va cauta alti jucatori pentru nivelul ligii superioare. Vor cu adevarat promovarea?!
 
Lazar a fost un fotbalist mare si atat, deocamdata. Trebuie incheiat cu leutii. Leii sau leii Cetatii, Turnului, parca suna mai bine. 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Lute pe 22 Iunie 2022, 15:43
#5
Pt Lazăr
La nivel de liga a-4-a câte echipe din țară au avut bugetul vostru?Dacă aveați valoare îi bateați pe ăștia de la Ziduri la un scor mai mare!!!Prietenaș ești penibil, și tu și domnul președinte Ionuț.Acuzați arbitrajul când acesta a fost pro Dunarea-Turris din primul până în ultimul minut și va dat un penalty gratuit.Asa că: ciocul mic și joc de glezne!!!
Grig pe 22 Iunie 2022, 10:24
#4
Cunoscător
Costinel,ce performante ca antrenor ai avut matale de esti asa plin de tine și sa ne ei la misto cu ce echipa aia,ce joaca echipa ta. Prietene esti într-o mare eroare,din lotul actual unu nu poate juca la liga 3 a.

Dar nu este o problema pentru tine și cipul din urechea Primarului (Babadac). Aveți motociclete, ca o sa mergeti la zidul morții cum mergeam noi în bâlci la Turnu Măgurele. Voi doi aveți mare noroc dacă nu promovați, rămâneți la voi acolo și ghioceii din primărie pierd voturi,ca despre asta vin în tribuna.
Rares pe 21 Iunie 2022, 23:23
#3
Orasean
Bravo tata,asa este,nu joaca nimic echipa,doar Branza prin tribuna iese în evidenta,flancat de borfașii primăriei. Hai cu promovarea și dublarea bugetului de la Consiliu local și primarie.
Gigi pe 21 Iunie 2022, 23:19
#2
Orasean
Pe harta Bulgariei poate vrei sa spui,ai uitat Lazarica ca Turris a fost la o secunda de liga 1,pui tu pe dracu,în primul rand nu te pricepi la antrenorat,ca jucător parca,parca ! NU JOACA NIMIC ECHIPA,SA DEA DOMNU SA PROMOVEZI DAR ESTI DEPARTE DE CE VRAJEALA AI .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.