Activistul buzoian mai tare decit Dana Banu si toti comisarii ei de mediu la un loc (9+1)!

20 Iunie 2022, 00:08 | 1473 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Activistul buzoian

Activistul buzoian s-a luat dupa miros si a descoperit si la Ciolanesti un munte de gunoi de 20 de metri, plin de vegetatie (ambrozie, vai, vai, vai !!!), care ardea mocnit in mai multe locuri!

Locatia este in vecinatatea Primariei, vizibila daca esti un comisar de mediu cinstit! Ba chiar activistul buzoian a gasit un cetatean care ciopirtea un nuc, facind arhitectura peisagistica ad-hoc!

Dupa reteta bine cunoscuta, Dana Banu si-a sesizat prietena de la Antena 3 Alexandria si Cronica de Teleorman, care va face un reportaj ravasitor, care va duce la auto-sesizarea d-nei Comisar Sef, care va trimite echipa de ,,comisari catei pesedisti" pe teren, care ii va trage un dosar penal lui ,,Nea" Ion Laceanu, sa se invete minte sa mai candideze din partea PNL!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://youtu.be/geMwJ0-3_uU&h=AT1xyhySclMuVec5lkFiSqxi-elG8A0GydGTJt0vmRJam5QaXNdwoAuxwawF3tdkKiU7in_TfbtRwFqiZYd4H78UFNLvaiUED-CggiJ4Uj70VQZEE4wiFOxbW7hhJf6JL3lq&s=1

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.