Ultima ora: Romania vrea sa bombardeze si sa distruga Ucraina

16 Iunie 2022, 16:08 | 1090 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ciolacu

Pesedistii vor sa faca poduri si in Ucraina! Probabil in cooperare cu rusii! Cea mai puternica bomba romaneasca este pe baza de arsenic.

Atunci cind podurile tale sint mincate de rugina si cad ca popicele la bowling, vrei sa faci export de ,,Arseni" ca sa scapi de ei???
https://l.facebook.com/l.php?u=https://www.aktual24.ro/ciolacu-seful-lui-arsene-vrea-sa-faca-poduri-in-ucraina-vrem-sa-participam-activ-la-reconstructia-ucrainei/&h=AT0jDKLpsiJgPKKNHir-tIW58OAlg5WeDixLS3JOiiGv_dvWqd_pBBJRe6il3phLwdJ9xwb8KaDe31z626G26iwIu0NW13vg5jYLmEaagK8lBG6KwsNXzq-vUj4NZzjcclCg&s=1

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Flavia pe 18 Iunie 2022, 10:09
#1
Romanul inca mai inghite nemestecat,orice
PSD-istii astia,prin repezentantul lor de bază,sluga lui Haisam,nu vor decat sa ”bombardeze” mintile saracilor si ale asistatilor social,cu tot felul de idei si povesti abracadabrante.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.