Cuclea..."camataru" (isi ajuta prietenii cu bani). Ce face Danut Cuclea cu banii?! Ii tine la saltea.

17 Iunie 2022, 10:00 | 1492 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Cuclea
In nicio declaratie de avere nu apare vreo achizitie sau o valoare. Singura proprietate e apartamentul primit prin hotarare judecatoreasca in urma divortului.
 
El a ramas in casa si a plecat sotia si copilul. Ce face cu salariul pentru ca in ultimii ani a catigat peste un miliard. Masina personala nu are pentru ca circula cu masina noastra, gagica oficiala nu are (ex. nimeni nu l-a vazut sa se plimbe cu cineva). Nu are bani la banca.
 
Se aude ca ar avea o proprietate prin Brasov (vecin cu Cone).  Primarul din Turnu Magurele tine banii la saltea. Apartamentul e singurul lucru scos la lumina, restul e la negru sau la saltea. S-ar putea ca Danut sa-si doneze tot salariul pentru actiuni caritabile si nu vrea sa se afle. 
 
Cuclea...camataru (asa zice cititorul, noi spunem ca-si ajuta prietenii prin imprumuturi fara dobanda, un fel de filantrop) - comentariu' zilei
Curtea de Conturi nu aude, nu vede, speram in justitia europeana care peste vreo 50 de ani va ajunge si la noi...Astia, in primarie, numai neamuri. Cuclea imprumuta bani riscand sa lase fara paine pe camatari. Sa vedem cand i se va da banii inapoi deoarece unii nu mai recunoasc, cum ar fi Baraban care a luat peste 20 mii de euro...Asteptam o postare pe tema asta ...
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ieri sărac,astăzi bogat pe 18 Iunie 2022, 10:32
#4
O fotografie cât 1000 de cuvinte
Acest personaj trist,slugarnic și cerșetor de voturi,nu a lăsat și nici nu va lăsa nimic bun în urma lui.Să mai avem puțină răbdare și să așteptăm oferta și minciunile pe care cu tupeu ni le va arunca în viitoarea campanie electorală.Cuclea face ce a prins și el de pe la Mohanu,Dragnea și alți mentori din gașca PSD.Nimic pe numele lui,dar cu saltelele pline și carduri multe,bune și valabile gata de plată oricând și orice.În rest,viață amară de bugetar bogat și arogant.Iar despre postacul de la #1 ce se poate spune,un apropiat posibil prieten.
Gigi pe 17 Iunie 2022, 20:45
#3
Chiar sa fie asta primarul ?
Ce mutra de milog are si de pacalici !Pai asta numara banii si cind doarme.Un tradator ordinar care il vinde si pe tatsu pentru bani,este un Iuda care si-a vindut sufletul.Cineva,cindva are sa vorbeasca despre acest ins cu pretentie ca este un sfint.Da o floare si cerseste un vot,caracter!
Și-mi și mary pe 17 Iunie 2022, 19:34
#2
Culea
Mare om,mare domn acest primar dar uneori este cam prostut și mai ales cind primește ordin de la Dragnea,fiind analfabet funcțional.
Doar eu pe 17 Iunie 2022, 10:31
#1
Pentru asta ,,stie tot,,
Ba da sugeaiai tu p...l lu cămătaru asta ca tot stai cu gura pe el cine ești ma tu de le ști pe toate mama omida huuuuu la capsunii cu tine ba surb
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.