Primaria Turnu Magurele a gasit macara pentru a toaleta pomii foarte inalti. Cone trebuie avansat si marit salariul pentru asemenea realizare

09 Iunie 2022, 10:19 | 1538 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Macara

O macara (autoscara) a  Detasamentului de Pompieri Turnu Magurele este folosita pentru a toaleta pomii din Turnu Magurele.

Normal ar fi ca cine nu gasea o macara sa fie demis pentru incompetenta si neindeplinirea sarcinilor de serviciu. Primaria Turnu Magurele e condusa si de nesimtiti, au obrazul gros, si nu-si va da nimeni demisia sau nu-si vor scoate ochii unul la altul pentru ca sunt din aceeasi famiglie.

Acum nu au fost victime omenesti, numai pagube materiale, dar destul de mari. Cine le achita sau pagubitii raman cu paguba?!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
cc pe 09 Iunie 2022, 18:42
#4
D ale primarului
Dl Cone este viitorul primar.Il are la buzunarul mic pe pitic,asazisul nostru primar.Este nasul nasilor si piticul nu are c*rajul sa se atinga de el.Piticul este un fricos,un las si un tradator ordinar.El nu are c*raj sa o controleze pe Petculeasca,pensionar si cu salariu la stat( degeaba) sau pe catrastofa de Cozma,pensionar si cu salariu la stat, care a dus mc de apa la 10 ron!
Ciucă pe 09 Iunie 2022, 16:12
#3
.
Derbedeul asta de Cone va fi demis din funcție cind se vor întâmpla foarte multe nenorociri în oraș
Sandu pe 09 Iunie 2022, 13:47
#2
Ciumatii
Ce așteptări să ai de la Cone? Pe el îl interesează salariul mare,ciubuc*rile,bonurile de benzina, lucrări de mântuială,etc.
Gogu pe 09 Iunie 2022, 10:37
#1
Ești un prost!
Macaraua este de fapt o autoscara de pompieri de la det. ALEXANDRIA. Este un echipament militar folosit in situații de urgență. Si mașina de pompieri are apa dar nu udă florile prin oraș... in niciun oraș din lumea asta. Daca asta se vrea la Turnu Măgurele este pentru ca inca mai funcționează mentalitatea comunistă ,in care militarii erau luați la sapă la porumbi. Si oricum primăria are echipament cu nacela,,snake.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.