Danut Cuclea a luat legatura cu ungurii care vor sa construiasca cele trei fabrici la Turnu Magurele

07 Iunie 2022, 22:25 | 1965 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Attila

Primarul din Turnu Magurele si presedintele Consiliului Judetean Teleorman trebuiau sa mearga in Ungaria pentru a lua legatura cu sefii de la Astrasun. Asa era normal intr-un oras normal.

Danut Cuclea si Adrian Gadea nu au timp pentru asa nimicuri, dumnealor au locuri de munca, fiindca sunt ocupati cu promovarea echipei Cetatea. Promovarea echipei de fotbal este prioritara pentru oras. Asta e realitatea. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
I.D. pe 10 Iunie 2022, 18:29
#6
Cuclea...camataru
Curtea de Conturi nu aude nuvede,speram in justitia europeana care peste vreo 50 de ani va ajunge si la noi...AStia in primarie numai neamuri,Cuclea imprumuta bani riscand sa lase fara paine pe camatari.Sa vedem cand i se va da banii inapoi deoarece pentru ca unii nu mai recunoaste,cum ar fi Baraban care a loat peste 20 mii de euro...Asteptam o postare pe tema asta ...
I.D. pe 08 Iunie 2022, 13:31
#5
Curtea de Conturi,se-aude?!Ce controlați când veniți prin primării?!
Pe unii dintre conducătorii din Primăria Tr.Măgurele și cei din celelalte societăți subordonate nu îi unește decât cașcavalul și funcțiile.Unul care nu se pricepe la nimic,dar pretinde că are soluții pentru orice,înconjurat de către alți habarniști goniți de prin combinat,IME și alte societăți falimentare dispărute,nu pot arăta rezultate și oferi soluții pentru întreaga comunitate.Până ce nu vom scăpa de acestă gașcă incapabilă din Administrația Publică Locală a Mun.Turnu Măgurele,inclusiv gașca de consilieri amețiți și lafel de nepregătiți,ce ridică mâna la comnadă,lucrurile și acțiunile nu vor merge decât în direcția favorabilă ei și a celor ce stau suiți pe bugetul local și fac combinații numai de ei știute și inventate.Sperăm că va veni și ziua în care vor trebui să dea și socoteală pentru tot ceea ce au făcut și distrus.Pentru tot ce au inițiat,aprobat și susținut,și s-a dovedit a fi fost făcut împotriva dorințelor,priorităților cetățenilor și puterii financiare a bugetului local.
Gherghe Daniel. pe 08 Iunie 2022, 12:18
#4
Parerea mea.
Pentru a construi fabrici de mare complexitate este nevoie de oameni cu calificare deosebita, ori in Turnu Magurele nu se gasesc si nu se vor gasi. Scoli de specialitate nu exista, iar la unele scoli din oras c*rsurile se desfasoara in......parculetul Tudorica Dorobantul. Mesele rezervate pensionarilor sunt ocupate de elevi minori care se "instruiesc" cu cafele, tigari, energizante(unii zic ca si droguri etnobotanice) Eu sunt de parere ca aceste fabrici sa fie cnstruite la Alexandria, iar la noi sa se faca parc*ri fotovoltaice, sere pentru zarzavaturi, fabrica de tomate, repornirea cogenerarii la Combinat si ferme pentru cresterea animalelor.
... pe 08 Iunie 2022, 11:38
#3
Sa cautam primar
Cred ca si piticul este convins ca la viitoarele alegeri locale nu mai are cum sa candideze.Este un tradator ordinar,doar pe t... nu a vindut ca sa ajunga primar.Se cunosc toate aranjamentele lui murdare.A pierdut sprijinul pesdistilor,care vor sa il debarce de la conducerea organizatiei locale,preferatul fiind profesorul.Doar cu un nas si un fin nu mai are control asupra organizatiei.Cu ce vin celelalte partide ?Sa retinem ca se voteaza omul,si nu partidul.
Mihai pe 08 Iunie 2022, 09:32
#2
Nu cred până nu văd,bla,bla,bla au mai fost
Tocmai ce le-au fost mărite salariile primarilor în urma faptelor lor de vitejie și a luptelor intense duse împotriva cetățenilor și a bugetelor locale.Dacă le aprobă investitorilor intrarea în oraș,e sfârșitul lor,iar dacă nu le aprobă,e sfârșitul nostru.Oare ce vor alege?Hai că nu mai este chiar atât de mult până la alegerile din 2024,iar atunci vom vorbi pe fapte concrete și nu știu cu ce alte promisiuni și povești vor mai defila în fața cetățenilor.Parcul,biserica și datul cu var pe borduri nu e suficient,e doar sclipiciul dat pe sărăcie și mizerie.
Gheo pe 08 Iunie 2022, 05:26
#1
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Probabil celor doi nu le-a ieșit șpaga cerută.Pe ei nu îi interesează cetățenii județului Teleorman,orașului Turnu Măgurele și comunelor limitrofe.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.