Video Minunea de la Caracal: Piata volanta din centrul orasului este un succes.

05 Iunie 2022, 11:36 | 1495 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Caracal

Producătorii locali din zona Caracalului s-au adunat sâmbătă, 4 iunie, în Piața volantă pe care primăria orașului a deschis-o în zona Magazinului Central.

Ideea a fost preluată de la Slatina, unde CJ Olt a organizat încă de anul trecut o piață pentru producătorii autohtoni din zonă.

“Am verificat fiecare producător pentru a ne asigura că în piață vor ajunge produsele proaspete mult dorite de fiecare român. Mă bucură să constat prezența în număr așa mare a cetățenilor și dorința lor de a cumpăra legume, fructe și alte alimente direct de la producători”, a declarat primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea cu ocazia deschiderii oficiale a pieței. 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Responsabilitate față de cetățeni pe 06 Iunie 2022, 13:49
#5
DE CE CRESC PREȚURILE LA PRODUSE?!
Dacă certificatele de producător ale unora care nu știu cum arată o sapă și ce trebuie să faci într-o grădină sunt emise de către o direcție a primăriei,atunci nu rămâne decât să tragem concluzia că există o complicitate între așa zișii producători și emitenții acestor certificate.Să fie toate aceste nereguli și falsuri în schimbul unor nenorocite de voturi?Pentru cine,intuim,dar până când?Avem o piață infectă cu foarte puține produse vândute de către adevărații țărani producători.
Market pe 06 Iunie 2022, 08:04
#4
Producători nu sunt
Care dintre cei de la tarabe sunt producători? Adventiștii, grasa, cei ce vând chiloți laolaltă cu legume și fructe? Islazeanul cu javra aia de câine care doarme peste legume, sau neamul candoi care nu mai scăpa orașul de aceste mizerii?

În piață, aceeași mizerie, vreo 2 3 de la tarabe au loc*ri și în piață, ca doar nu se satură și mai avem încă vreo 20 țigani ce nu au văzut o gradina în viata lor. Despre ce discutam? Cum au reușit ei sa și scoată certificatele de producători? Unde și cine ii verifica pe ei???
Tiagry pe 05 Iunie 2022, 20:47
#3
Gojkkk
Piticul nu poate face nimic,deorece este economie de piața iar ce face el este stabilit de Dragnea,așa cum a vindut clădirea de patrimoniu i,care aparținea interpusilor lui Dragnea,pentru care bani au fost folostiti de Dragnea sa achite factura la avocatul care l-a reprezentat la CJU E. In procesul teldrum .240000euro)
Cetatean pe 05 Iunie 2022, 12:55
#2
Speculantii
Piticule,am fost zilele trecuta in Piata din Alexandria si am ramas uimit,preturi mult mai mici ca in piata din Turnu,de ce oare,iti spun eu,de fapt tu si clica de incompetenti stiti deja,pentru ca piata din turnu este plina de ti**ni care numai producatori nu sunt,au numai produse care numai romanesti nu sunt. Colorati astia ce cauta alaturi de taranii care trudesc din greu sa castige un ban cinstit.

Lica pe 05 Iunie 2022, 12:45
#1
Piata cu de toate si peste tot
Cati producatori cu certificate corecte de producatori sunt in piata orasului?Piata a devenit o zona unde se vand tot mai multe produse,fructe si legume de la EN-GROS,iar o parte a marfii nealimentare provine din Second Hand,nefiscalizata si nedezinfectata.Ce fel de comert mai e si asta,intr-o piata agro-alimentara?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.