Cocosul rosu interzice gaina de batatura!

04 Iunie 2022, 21:58 | 1212 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Gaina

Dupa legea porcului, care poate creste nestingherit in Parlament, apare alta interdictie, pentru a muri linistiti de foame!

Probabil Ciolacu i-a numarat oualele lui Nastase si s-a ghiftuit! Urmeaza taxa verde pe verzituri: loboda, spanac, salata etc.! Mincarea e fudulie, bautura e temelie-noul slogan PSD!
https://www.facebook.com/groups/scm.stupy/permalink/5260342967347269/

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Telorman pe 05 Iunie 2022, 19:40
#1
Cocos,găina la fel ca lovache(Liviu Dragnea)
Așa a fost și livache cocos apoi găina de Rahova,după cei apropiați in frunte cu fiul sau,Ilie dragne,puty biletel(putineanu) l-au futit in gura,l-au trădat și prostit iar acuma livache trece proprietățile pe numele altora(Nicusor Mercedes de la fostul Agrotrust).Livache l-stradal pe cel care i-a dat PSD/îl pe tava,alături de poporul roman (Coldea),deorece așa a fost educat de doamna bomby de la giuvarasti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.