Parcul Municipal din Turnu Magurele este reabilitat in viteza melcului. Trei muncitori sunt vazuti la lucru.

03 Iunie 2022, 23:53 | 1667 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Parcul Municipal

Daca unul dintre ei lipseste din varii motive, firma are probleme mari de personal.

S-ar putea ca firma sa aiba mai multi angajati, insa o parte dintre ei sa lucreze pe la nu stiu ce vile particulare. Aceasta practica este obisnuita si s-a perfectionat. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Constantin Popa. pe 06 Iunie 2022, 18:37
#3
Un paradox.
Citind articolul si vazand multimea de autoturisme parcate in jurul parcului pe timpul zilei, iar noaptea numarul acestora reducandu-se cam la 25%, tragi concluzia ca acestea apartin lucratorilor de pe santierele Bisericii, Parcului, cladirea di parculetul PENNY,Primarie. Cu alte cuvinte acestia sunt multi. Daca autorul a gasit doar trei muncitori sunt mai multe "ori-uri", adica, ori ceilalti erau in pauza de masa, ori aveau sedinta de sindicat, ori erau in intelegere cu autorul ca sa s ascunda si el sa aiba ce scrie, etc. si unii sa scrie tampenii numite comentarii.
cc pe 04 Iunie 2022, 11:34
#2
Asa ar fi corect.
Nu cred ca este bine sa gindim asa,sa stringem cetatenii probe pentru faradelegi.Avem organe specializate care sa adune probe si dovezi.Intrebarea este de ce nu o fac?Adica stie tot satul si dinsii nu !?Totul se intimpla in centrul orasului,dar nu numai,nu este greu de vazut.
Ce mai e normal astăzi?! pe 04 Iunie 2022, 08:12
#1
Nu cred că ne mai facem bine vreodată
Strângeți probe și dați-le cui trebuie.Altfel,lucrurile vor sta lafel,iar banii noștri vor fi risipiți cu același talent,de către aceiași incapabili.Nu pare că s-a schimbat ceva de zeci de ani,cu excepția vorbitului la liber,în presa scrisă,la tv sau pe rețelele de socializare.Iar pe noi faptele ne trag rău în jos,și parcă nu dorim deloc să evoluăm și să ne civilizăm.Singurii câștigători unde se vede prosperitatea și,de multe ori opulența și aroganța,sunt doar ei,conducătorii votați cu ochii închiși odată la 4 ani.Restul culeg promisiunile mincinoase și se aleg mereu cu tot felul de povești amăgitoare și cu rezultate catastrofale.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.