Despre ce vorbim! In Turnu Magurele sunt plopi mai inalti de doua ori decat blocurile

01 Iunie 2022, 22:50 | 2396 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Plopi - Turnu Magurele

Primaria a taiat pomii inalti din Parcul Municipal pentru ca "reprezentau pericol public", dar plopii de langa blocuri nu i-a toaletat pentru ca nu are macara (asa raspund reprezentantii Primariei cand turnenii se plang de inaltimea plopilor).

Turnenii au reclamat de foarte multi ani aceasta problema. Un astfel de plop poata sa cada si sa intre in apartament.

Primaria stie despre ce este vorba pentru ca plopii cad de multi ani si ar trebui ca administratorii orasului sa invete cate ceva, dar au dureri in cot (nu au macara). Clic pe foto - captura e din 2012.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
BULA. pe 05 Iunie 2022, 18:43
#10
Nu generalizati!
Sunt si bloc*ri mult ma mari decat plopii: G-urile, T-urile, HOTELUL, etc.Si-n definitiv, ce-are una cu alta???
Ptr # 2 pe 03 Iunie 2022, 09:43
#9
"Genialule"
Până acum ai stat in cochilia ta și brusc te sperii doar cînd se întâmplă cite o asemenea situație. Acei plopi nu au crescut într-un an lîngă acele bloc*ri, voi locatarii trebuia să asedieze primăria cu petiții ptr toaletarea lor
Gogu pe 02 Iunie 2022, 18:52
#8
Prostie omenească
Păi dacă doarme sufletul în el un primar leneș
Gigi pe 02 Iunie 2022, 13:09
#7
D'ale primarului.
Pentru ce avem primar,sa spuna tot timpul,,ca nu se poate",ca se mai gindeste,ca nu stie daca este bine! Primarul trebuie sa rezolve problemele cetatenilor,pentru asta este platit din banii contribuabililor.

A primit adrese de la sefii asociatiilor de locatari prin care a fost instiintat de pericolul pe care il prezinta anumiti copaci in cazul unui viscol.Nu a luat nici o masura,a dormit pe el,acum sa despagubeasca proprietarii ale caror masini au fost avariate de vijelie.Parcul municipal a reusit sa-l defriseze,atit a putut el sa vada pericolul ! .Am vorbit despre copacii cazuti,dar vijelia a trimis in strada foarte multe acoperisuri de bloc*ri,un pericol si mai mare.Cine a emis autorizatiile de construire a acestor acoperisuri?Raspuns,primarul.Si cele care au fost construite fara autorizatie de construire,cine trebuia sa verifice si sa ia masuri pentru demoarea lor?.Raspuns,tot primarul.Ar fi timpul sa plece acasa.
TARCOVNICUL. pe 02 Iunie 2022, 12:15
#6
Prea cuviosului Popa.
Nu-mi place limbajul porcesc precum al sfintiei tale, dar nu-mi pot stapani indignarea si revolta cand iti citesc imbecilitatile! Cand faci asemenea afirmatii te gandesti la niste "evenimente" prin care au trecut(si au participat la ele) fiinte apropiate tie: mama, sotie, sora, fiica, etc?? LEPADATURA ORDINARA!
X pe 02 Iunie 2022, 12:04
#5
?
50+1 din proprietari sau dintr-o asociație dacă vor toaletarea sau în unele cazuri tăierea unui arbore din motive de siguranță sau mai grav " putregaiul " pe care arborele îl are în interiorul sau ( asta se stabilește în urma unor analize pe care Primăria le face ) se înlătură, aici nu-i scuza că : 1 vecin sau mai mulți vecini nu vor atâta timp cât se îndeplinește cvorumul de 50+1% care sunt de-acord . Referitor la " macarale " este de râs dacă așa și-au motivat neputința . În lipsa " macaralei "
Ypse pe 02 Iunie 2022, 10:14
#4
Lui #2
Toate bune și frumoase, dar ia tu inițiativa, strânge semnăturile necesare de la locatari, și vei găsi câte un Gică contra care vrea umbră și nu poți face nimic.
Popa pe 02 Iunie 2022, 08:36
#3
Doar voturile contează!!!
In primărie sunt angajate aproape numai c#rve,atât femei cât si bărbați. Fiecare caută cate un os de ros,de la maturatorul din stradă până la director trebuie sa pice ceva,iar unde c*rge e bătaie,ex un post de asistentă, oriunde la stat sa fie. Cât despre pomi se vede clar ca sunt plantați de proști si haotic. Mulți care au căzut,aveau niște mustăți in loc de rădăcină,plantați in moloz si cărămizi. Trebuie făcută c*rățenie generală!!!! Hoții la pușcărie, copacii bătrâni cu scorburi acoperite cu ciment tăiați înlocuiți cu alții noi, garajele demolate si facute doua trei parcari amenajate frumos la maeginea orașului, cu pază ,cu hidranți, o vulcanizare privată,cu licitație corectă, poate si o spălătorie.. Ce e acum e un haos,vara cand se încing bărcile printre bloc*ri,abia poți să stai. Alege.sa.r prafu de voi,azi in zi de sărbătoare!
Pt # 1 pe 02 Iunie 2022, 06:32
#2
raspuns
Mai deșteptule, nu a zis nimeni sa extermine copacii, sa fie rasi de pe suprafata pământului !

Noi, locuitorii acestui oraș cerem TOALETAREA lor ANUALĂ, ca la carte. Prin aceasta vor arata și frumos și în al doilea rând nu va mai exista pericol pentru oameni și bunurile lor. Ce te faci deșteptul sulii cu plopii imenși căzuți pe case, bloc*ri, autoturisme ? Cine plătește aceste pagube, nu tot noi, cetățenii ? Primăria va fi obligata de instanță la despagubiri, din ce bani va plăti, nu din banii tăi, ai mei, ai tuturor ? Tu crezi ca va plăti directorul Cone din banii lui personali, ai măsii ?! Asta nu înțelegi tu mai deșteptule, vrem toaletarea pomilor și în special a plopilor foarte înalți care într-adevăr depășesc de 2-3 ori înălțimea unui bloc și la o adiere mai sănătoasă de vint, pica la pământ și fac prăpăd !
Prostie pe 02 Iunie 2022, 00:21
#1
Redacțională
N-aș ruga pe toți cei care vă doriți extirparea tuturor copiacilor din oraș să mergeți în alte orașe unde s-au procedat astfel să căutați în loc de umbra și să nu găsiți o gura de aer c*rat sub coroana acestora, nu a gazelor de eșapament. Mergeți ptr o singură zi într-un astfel de localitate și va veți schimba părerea. Tornade nu sunt zilnic in schimb de aer c*rat ai nevoie permanent pet sănătatea plămânilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.