Miorița Videanu, cu picioarele pe bordul Mertului!

01 Iunie 2022, 22:00 | 1701 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Miorita

Desi e cucoana de Bucuresti de vreo 30 de ani, Miorita are apucaturi de taranca venita de la cimp! Calareste schimbatorul de viteze de la Mert si sta cu picioarele in tavan, chit ca singura!

Probabil vrea sa arate taranilor de bucuresteni, ultima epilare inghinala! Adica in cazul ei nu se aplica vorba ,,cum e vulpea pe spinare, asa-i nasa intre picioare"!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://mediaflux.ro/miorita-videanu-face-ce-vrea-cu-mertanu-sotia-fostului-primar-general-al-capitalei-s-a-dus-cu-masina-in-parc-si-s-a-relaxat-cu-picioarele-pe-bord-foto-paparazzi/&h=AT1u190j5mSG4b5g6EZ471mKIx3I1aqB2gi5FiEZCWhVQnA2cz--9ZTZxB7cZa3BXsqvBV9RJvAaYzXSakBvr54L-kQrALiTJMdDLyJ1gOpT6NDX__JEK8QxREBOHTGM51lV&s=1

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
adi pe 06 Iunie 2022, 17:17
#2
miorita laie
Acum e taranca, dar când era barbaso ministru, în gasca lu chioru Base cu alde madam Udrea, erau buni, incoruptibili, gașca PDL. Acum sunt rai, țărani, dar nu am văzut vreodată un comentariu de rău la adresa lor. Oare ați luat-o pe arătură? Lasati-o jos cu prostiile astea. Ați cules ce ati semănat!
Flori pe 02 Iunie 2022, 21:38
#1
.
Sunt teleormaneni, ne e rușine cu ei ?!...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.