Sotie de primar implicata intr-un grup infractional cu un condamnat pentru proxenetism

31 Mai 2022, 20:47 | 1995 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Peretu

Când credeam că nimic nu ne mai poate surprinde, având în vedere câte situații am întâlnit de-a lungul timpului, în Teleorman se întâmplă ceva care anulează complet percepția asupra anomaliilor publice.

Aflăm, pe surse, nu de la instituțiile care ar trebui să ne informeze corect cu privire la situația de fapt, ci de la oamenii din comună, inițial, și din alte surse, că soția primarului Soreață de la Peretu, Nicoleta Soreață, a fost săltată de mascați, în urmă cu aproximativ o săptămână, după descinderile efectuate la locul său de muncă și nu numai.
Ce s-a întâmplat?
Doamna Soreață, împreună cu un „prieten” condamnat în trecut pentru proxenetism, au pus la cale o „afacere bănoasă” și au constituit împreună o adevarată grupare infracțională.
Doamna primar, în calitate de asistentă la cabinetul medical din Peretu, județul Teleorman, elibera adeverințe de vaccinare fără ca personale respective să fie vaccinate.
Surse judiciare susțin că Nicoleta Soreață se asociase în această „afacere” cu un proxenet, veteran în arta infracțiunilor. 

Mai mult >> de la sursa: totalimpact.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ziua a șaptea pe 31 Mai 2022, 21:17
#1
Nu cred
Locuitorii sunt majoritari adventiști, nu fac ei prostii! Uitați-va ce conduita ireproșabilă au cei de aici. Exemplul cel mai elocvent poate fi revoluționarul Samuel Dumitru, om cinstit, cu frica lui Dumnezeu. A făcut cinste comunității de credincioși..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.