Irinuca s-a combinat cu Dr.Max Sensiblu!

27 Mai 2022, 16:56 | 5977 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Irina

 Probabil Liviu D. era Mini-Me, la capitolul bar-ba-tie!
Dragnea se consoleaza cu Carmen Dan, mantia de vreme rea!

Cam veche, mincata de molii, dar iti faci treaba cu ea!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://mediaflux.ro/noul-cuplu-al-anului-irina-tanase-ex-dragnea-si-regele-medicamentelor-multimilionarul-roger-el-akoury-exclusiv-paparazzi-foto-video/&h=AT1KGdFbJGl07YdbdVFfwnDQ2WB6KUBecRha16YkBv4MVbkPhZ5Lu-evnQvknX8oEvr-JMLvJWXC1dGo7t_7s0424tUItpSnSx7lpD2D6HkS7wnZ-dRuPiu0yTuU0nPVwCCt&s=1

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Dr.Alban pe 28 Mai 2022, 13:15
#3
Asta-i soarta cwrvelor
Voi îl credeți prost pe libanez?La banii lui tăvălește numai prospătură.Irinucăi îi dă un bot după care îi face vânt pe scări.Mâine e în altă parte.
Ilie de la scularie pe 27 Mai 2022, 21:32
#2
Iubire și trădare
In anul 2013 irinuca a fost la ferma salcia .a fost adusă de Daniel barac și Nicusor de la vaci de la Segarcea .Irinuca a primit o suma de bani,dar Elena directoare economică s-a cacat in dorința lui Dragnea și a refuzat,atunci directorul societăți împreuna cu Daniel barac și- i-au dat cascavalul(bani) astfel nu-i-ai da pasarica lui Dragnea .Iar Daniel barac (omul de încredere a lui Dragnea și ulterior pitis Petre) și-a băgat ceva in gura directoarei economice (Ilie Elena ) și a făcut-o baba nesimțita .
Un nuntaș ratat/ocolit de Rahova pe 27 Mai 2022, 18:21
#1
Dr. Maximum xxx vs Minimum Penny
... şi putea fi Prima Doamnă a țării dacă Li/mb/vache-alpinistu' ar fi reușit să urce în dealul (muntele) Cotroceni... pe tron. Totuși, să le trăiască nașii din județul vecin.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.