Fabricile din Turnu Magurele vor găzdui producția integrată de lingouri, celule, module fotovoltaice

23 Mai 2022, 21:14 | 3326 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Napolitane

Compania maghiară Astrasun a anunțat planurile de a înființa o fabrică de napolitane de 1,8 GW în România, precum și unități de producție de celule și module cu capacități de 1,5 GW și, respectiv, 1,2 GW.

„Folosind sursele financiare ale Facilității Europene de Recuperare și Reziliență (RFF), Astrasun intenționează să construiască și să opereze o napolitană de lingouri, o celulă solară și o fabrică de module fotovoltaice în România, în cooperare cu Consiliul European al Producătorilor Solari din Sudul României. a spus compania.

Citeste si: VIDEO JUSTIȚIA STRÂNGE LAȚUL ÎN JURUL SECURISTULUI Ioan Niculae ȘI AL LUI VIDEANU. VOSGANIAN A REUȘIT SĂ SCAPE

Noua producție va fi amplasată în regiunea Turnu Măgurele și va include o unitate de producție de napolitane de 1,8 GW, o unitate de producție de celule solare de 1,5 GW și o fabrică de module de 1,2 GW. Astrasun a declarat că va investi 102 milioane de euro (107,9 milioane de dolari) în fabrica de napolitane, 110 milioane de euro în instalația de celule și 55 de milioane de euro în fabrica de panouri. În total, peste 800 de oameni vor fi angajați în cele trei unități.

Citeste si: BOMBA SEXY: CEA MAI PERICULOASĂ ARMĂ A UCRAINENILOR

Potrivit lui Mihai Bălan, director executiv al Asociației Române a Industriei Fotovoltaice (RPIA), țara din estul Europei ar putea găzdui în curând mai multe fabrici legate de surse regenerabile.

Mai mult, aici >> de la sursa: pv-magazine.com

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Unu' pe 25 Mai 2022, 05:44
#2
Povesti
Nu cred! La Turnu Măgurele, unde nepotismul și corupția este lăsat moștenire de pușcăriașul Dragnea, nu se poate realiza nimic fara șpăgi. Culea, sluga lui Dragnea, care ține poza pe post de icoana e prea "păcălici" sa dezvolte orașul ăsta .
Florea Islaz pe 24 Mai 2022, 15:25
#1
Pt orașul nostru
E foarte bine aleși nu au interesu asta, venim acas
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.