Consumul de droguri e o realitate in Turnu Magurele. In Cartierul Catanga, in timpul zilei, pot fi vazuti tineri drogati. Drogurile "zombie" sunt printre cele mai cautate.

17 Mai 2022, 22:17 | 6414 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Zombie

Un sofer a fost prins drogat, tanarul care a snopit in bataie o adolescenta este stiut ca un consumator de droguri. Turnu Magurele e scapat de sub control.

Procurorii, politistii (oamenii legii) musamalizeaza accidente mortale si protejeaza infractori. Primarul este omul mafiei locale. Autoritatile tac si vor liniste - Omerta este o lege specifica Mafiei. 

Ce a comentat un cititor despre tanarul violent: Părinții baiatului sunt plecați de ani buni din tara, el sta cu bunica și se știe în tot orașul ca o amenință cu cuțitul. Nu este prima data când își iese din fire din cauza băuturii și a drogurilor. 

Zombie, un drog devastator. Medicii avertizează că nu există încă un tratament specific pentru cei dependenţi

Tot mai mulţi tineri cad victime unor droguri pe care le-au numit generic ZOMBIE. Sunt considerate etnobotanice, dar sunt de fapt amestecuri chimice aduse din China sau din India. Specialiștii le consideră deja droguri cu efecte devastatoare, iar medicii avertizează că nu există încă un tratament specific pentru cei dependenţi. Consumatorii ajung să aibă reacţii şocante şi, din păcate, pedepsele pentru cei care vând zombi nu îi sperie pe traficanţi.

Drogurile Zombi au început să faca ravagii și în România. Sunt prezentate drept etnobotanice, dar în realitate sunt compuși chimici, iar consumatorii ajung pur și simplu să cadă pe stradă.

Denumirea generică de Zombie este dată de felul în care se manifestă cei care sunt sub efectul acestor substanțe.

Uneori au reacții dure.

Etnobotanicele Zombi au preţuri relativ mici şi de aceea sunt căutate de tinerii care nu-și permit stupefiantele clasice.

Specialiștii avertizează însă că şi aceste amestecuri crează rapid dependenţă, iar medicii reuşesc cu greu să îi trateze pe cei care vor să scape de acest viciu.

Polițiștii antidrog din București au depistat acum câteva zile o rețea de traficanți de droguri etnobotanice din categoria  zombi. Surse judiciare susțin că membrii grupării vindeau drogurile sub formă lichidă direct dintr-o găleată murdară.

Consumatorii își luau câțiva mililitri în funcție de câţi bani aveau.

În Asia, un kilogram de droguri etnobotanice costă cel mult 500 de euro și prin procesare se pot obține câteva kilograme. O doză costă la final, 10 - 15 lei. Specialiștii atrag atenţia că drogurile de tip zombi dau efecte asemănătoare celor de mare risc.

În România însă, legea le consideră stupefiente de risc, așa cum este și cannabisul, și în consecință pedepsele pentru traficanţi sunt de cel mult câţiva ani de închisoare.

sursa foto: digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Haha pe 22 Mai 2022, 22:51
#16
pt sora lu Bulă
Frate-tu e un ciorditor, iar tu ești...

Ce vârstă are moșul tău?
Iordache Groza. pe 22 Mai 2022, 07:04
#15
Stiri false.
ACESTE POZE NU SUNT DIN TURNU MAGURELE. E ADEVARAT CA IN ORAS SE PRACTICA <>, DAR SITUATIA ESTE CUNOSCUTA SI ESTE <>. TOATE LA TIMPUL LOR!
Margarit Chelu. pe 21 Mai 2022, 14:35
#14
Alte droguri.
Mai bune sunt drogurile electronice tip <>.
Mariana Nitu. pe 21 Mai 2022, 07:29
#13
Autorului.
CUM DE CUNOSTI TU ATAT DE BINE CEEA CE SE INTAMPLA? ESTI AGENT SUB ACOPERIRE, SAU FACI PARTE DIN "SISTEM"?
Nicu Iorga. pe 20 Mai 2022, 20:41
#12
Nu sunteti informati.
Organele in drept ale statului sunt in c*rs de finalizare a cercetarilor asupra comertului si consumului de droguri in zona Turnu Magurele. Reteaua este atat de mare incat anchetatorii sunt ingroziti de ceea ce se va intampla cand dosarul va ajunge pe masa judecatorilor! Putintica rabdare.
Abalaru Cerasela pe 20 Mai 2022, 20:07
#11
Bula mondialu și Ala care se semnează Primăria Turnu Magurele
Sunteți niște fomisti și zdrențe ordinare și stiti bine ca Bula este doar bețivan și nu are nicio treaba cu drogurile. Jegurilooor,stati atenți ca va aflu cine sunteți și va scuip in gura. Apartamentul lu Bula va roade??? Care aveți ma copii și sunteți boschetari pe străzi???? Bula sta acolo de 40 de ani,j**urilor fomiste și are casa achitata la zi. Eu sunt sora lui și va aștept la cotitura,stati atenți ca eu nu am chief de joaca,eu acționez serios. Va aștept j**uri penale.
Bula pe 20 Mai 2022, 14:07
#10
Non alcool/droguri
Va mananca grija alcoolului/droguri. Loc*ri de munca nu se fac. Eu vreau sa muncesc si nu am unde ! D-aia beau
Mihai pe 19 Mai 2022, 21:45
#9
Primar care nu face nimik para orasul Turquía Magurele
Este putin spus ca Primarul " Cúclea;nu face decat sa aprobé proyecte care nu sunt duse la sfarsit Este una romántica si nu mérita sa fie primar. Este condus de alti carece sunt implicati in multe afacerii ilegale
Comuniștilor! pe 19 Mai 2022, 17:36
#8
.
Maine poimâine vedeți (voi, comuniștii care le știu pe toate) vreun copil cu diabet care face insulina și spuneți ca s a făcut rețea de heroină în turnu.
Primaria Turnu pe 19 Mai 2022, 07:49
#7
Măgurele
Domnul primar ați dat unele apartamente cu chirie unor drogați ( fostele apartamente de la sago), in catanga ați dat apartament acestui drogat bula Cri... abalaru,el nu munceste sta numai drogat pe la ammy Market, ieri în jurul orei 12 era cu alt drogat din Traian flo... miu, domnul primar aceste apartamente nu le poate verifica nimeni sa vedeți ce se întâmplă în ele, ați dat unor drogați case și cei cu famili nu pot să obțină o locuință
Alin.. pe 18 Mai 2022, 21:14
#6
:)
Dar cu aia din centru dc nu aveți nimic?
Șeful sefilor pe 18 Mai 2022, 13:16
#5
Bula mondialul
Exista și in catanga asemenea specimene care se droghează,unul dintre ei își face veacul pe la Market ammy,aici se droghează și se numeste bula( nu cunosc numele lui tot), acesta este un mare bețivan și drogat, pe lângă el se mai droghează și alti tot prin zona ammy Market.
Miu pe 18 Mai 2022, 10:31
#4
E greu
Așa a facut si Doț dupa ce a mancat din alea. A sarit sa ma bata pe mine si toata conducerea clubului Viitorul Lunca. Din pacate situatia e scapata de sub control la Lunca de cativa ani de cand Fane ala i-a tejmenit pe toti cu drogurile
Teo pe 18 Mai 2022, 09:37
#3
Este exact ce-i lipsea acestui oraș amarat
Autoritățile sunt inexistente sau complice cu infractorii. Alta explicație nu exista. Urla în fiecare zi după drepturi și tot felul de avantaje, dar îndatoririle sunt uitate. Sau cu intenție ascunse.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.