Turnu Magurele sub conducerea lui Cuclea: Moarte ca in filmele cu mafioti: senatorul Constantin Biciu - Autoritatile sunt arogante si ne trateaza ca pe niste prosti

16 Mai 2022, 14:41 | 1992 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea

Tupeu mult, aroganta, coruptie, bataie de joc - asa ne trateaza autoritatile sau stapanii.

Moartea lui Constantin Biciu este un caz de manual despre cum autoritatile actioneaza atunci cand se vrea musamalizarea unui caz. Din pacate pentru autoritati, informatia e la putere.

Pana la urma, in viitorul apropiat, adevarul va iesi la lumina (ce au scris in acte: nume, prenume, cine isi asuma accidentul), chiar daca Turnu Magurele este inca in epoca Dragnea. De fapt, musamalizarea nu a reusit si nu are cum sa reuseasca in era informatiei. 

Faptul ca nu se comunica cu cetatenii orasului este clar ca se ascund faptele si e bataie de joc la tot ce inseamna Turnu Magurele. Pur si simplu, smecherii sunt in stare sa spuna ca nu a fost niciun accident si ca Biciu a murit in pat.

Baiatul lui Constantin Biciu nu a avut nicio reactie (a ales tacerea) ceea ce a frapat pe multi apropiati ai tatalui sau. Prietenii tatalui l-au intrebat daca are nevoie de ajutor si el a spus ca e totul aranjat (peste noapte).

In dreptul fostului IMEE este o camera video montata de catre Primaria Turnu Magurele, deci au fost vazute multe. De ce au fost montate camere daca nu le folosim?!

Conform surselor noastre, Constantin Biciu a avut coloana rupta in trei locuri si stomacul facut praf. La locul accidentului este o candela, deci acolo a murit. 

Cei care ancheteaza (musamalizeaza) cazul ascund faptuitorul si starea de ebrietate a acestuia. Nu este important daca Biciu a condus regulamentar sau nu a respectat regulile de circulatie pe bicicleta, cert e ca nu stim cine l-a lovit. 

Deja se stie cine e faptuitorul real si cel care si-a asumat (trecut in acte)

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Yami Ceam Lung pe 17 Mai 2022, 09:05
#5
Postare de rahat. Comentaci rahat
Biciu a făcut infarct proștilor! A fost resuscitat in ambulanta, apoi a mai făcut unul fatal. Nu a fost nici un accident bai
Fane pe 16 Mai 2022, 19:16
#4
De ce
Dacă miliția tace, parchetul de ce nu vb ?
Geo pe 16 Mai 2022, 18:26
#3
Nu pot crede
Nu pot crede că după mai bine de doua săptămâni nu se cunoaște adevărul despre cine a fost conducătorul auto care a făcut accidentul. Este cu adevărat de neconceput. O asemenea situație duce la interpretări, la presupuneri, la scenarii ce pot fi fanteziste. Oricum ceva este putred în Danemarca.
H pe 16 Mai 2022, 17:11
#2
,
Lupta pt adevăr.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.