Se rasuceste Coposu in groapa!

15 Mai 2022, 22:55 | 1451 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Se rasuceste Coposu in groapa!

Codrin este devastat, credea in dragostea sincera dintre el si Liviu! Dar daca este pentru tara, atunci accepta ca Dragnea sa fie noul presedinte PNTCD!

La alegerile din noiembrie 1946, PNT a câştigat cu majoritate covârşitoare de voturi, dar rezultatul votului a fost trucat de comunişti. PNŢ a fost dizolvat în iulie 1947, PNL a fost dizolvat în 1948. Regimul comunist, instalat în România de tancurile sovietice prin abolirea forţată a monarhiei la 30 dec. 1947 şi proclamarea Republicii Populare România, a aruncat în închisori, după simulacre de procese, toată crema societăţii româneşti.

Iuliu Maniu şi Ion Mihalache au fost întemniţaţi pe viaţă. Iuliu Maniu a murit, jumătate paralizat, în închisoarea de la Sighet, la 5 februarie 1953, şi a fost aruncat într-o groapă comună. Ion Mihalache a trecut şi el prin închisoarea de la Sighet, murind în închisoarea de la Râmnicu Sărat, 10 ani mai târziu, la 5 februarie 1963.

Concluzia: fiul militianului tortionar de la Gratia se vrea liderul unui partid istoric, care din pacate nu mai exista! Urita istorie, dupa 2022!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://newsbucuresti.ro/liviu-dragnea-un-nou-inceput-politic-alaturi-de-pntcd/&h=AT2hUGSRazKknVyt7KN2cvFkspnOeuemkASEJjTq4Y9JF-juWwabS8kDlq08GQh43tJdRdvadmgCSSk0zaMrgPTgVPlwXVY_XvB2ZvCF8dzkmSqjZDlTZtjYSPpcrCOGi4B4&s=1

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Gogu de la aprozar pe 16 Mai 2022, 11:27
#4
Precizare
Tanc*rile sovietice nu veneau fără înțelegerea de la Yalta. Asta ca să se știe cine cui ne-a vândut. Pe de altă parte PNL și P N T au murit în 1946. Astea sunt doar niște jalnice epigonii ale partidelor istorice.
Titi de la scularie pe 16 Mai 2022, 09:40
#3
Fără discernământ
Dragnea n-a învățat nimic din ce i s-a intimplat,a fost pausat și folosit intr-o perioada mai îndelungată,acuma va fi papusat din nou,ar fi bine ca Simionescu Adrian sa -l mai atentioneze încă o data.la fel cum a făcut-o in anii 2014 și 2015.
Vechi membru al PNȚCD pe 16 Mai 2022, 09:05
#2
Prosteala încă funcționează în România
S-a scremut ce s-a scremut și a ieșit un pârț.Și cine este acest ”devastat” de Codrin?Partidul Național Țărănesc,un partid rămas numai cu câțiva boieri ”sociali democrați”.Nu cred că memoria colectivă s-a stins atât de repede,iar hoțiile și mârșăviile făcute de infractorul Dragnea vor fi uitate prea c*rând și nu vor rămâne în istoria politicii din România,decât ca fiind un dezastru făcut de un Vătaf al Teleormanului.Nu a învățat nimic din tot ce s-a întâmplat în politica românească,iar zbaterea lui în a reveni în prim planul scenei politice nu este decât o iluzie și o muncă din care va reuși să capteze atenția și votul a doar 1,5,maxim 2% din electorat.Din electoratul rămas sărac,mințit,furat și amețit de poveștile și promisiunile neonorate ale unui mare hoț,cu dosare grele grele rămase în pronunțare.Sper ca majoritatea cetățenilor cu drept de vot din România să nu accepte această dorință de revenire a unui distrugător de țară,în politică și viața publică.
Bozgoru pe 16 Mai 2022, 08:09
#1
dragnea
Nu știe cum sa ajungă la cârnați. Având meserie ii ofer un post la mine la service.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.